Svaki horoskopski znak ima neke izražene osobine.

Pojedini se karakterišu kao izuzetno lijepi, dok drugi nose epitet veoma uspješnih kada je posao u pitanju. Otkrivamo vam neke činjenice o znakovima zodijaka koje do sada niste znali.

OVAN: Ovnovi se ne mogu pohvaliti naročitim uspjehom u vođenju poslovnih pregovora i održavanju poslovne saradnje.

Ne podnose muljatore, nepoštene ljude, one koji lažu, pa će im bez uvijanja reći šta o njima misle, čak i po cijenu da sa njima u potpunosti prekinu odnos.

Istraživanja pokazuju da su glavni razlozi zbog kojih će Ovnovi raskinuti vezu partnerova ravnodušnost, predvidivost ponašanja, i nedostatak strasti. Te će osobine zaljubljeni Ovnovi mogu doživjeti poput hladnog tuša.

BIK: Bikovi zauzimaju visoko mjesto na ljestvici omiljenih šefova. Veoma cijene talente i sposobnosti svojih podređenih i smatraju da je važno nagrađivati marljive, pouzdane i odane radnike. Najbolji su domaćini čak i na radnom mjestu.

Čim kročite u njihovu kancelariju, poslužiće vas kafom, tokom poslovnog razgovora nude skupo piće ili keks, a pregovore završavaju u restoranu poznatom po izvrsnoj kuhinji.

Najradije dolaze na posao prije početka radnog vremena da u tišini popiju kafu i detaljno isplaniraju radni dan. Razlog tome je jasan, ne podnose paniku i nervozu, i kad ih neko požuruje ili prekida u radu, piše Radiosarajevo.ba

Nastavak na sledećoj strani…