Njihov emotivni život nije običan horor film u koloru, to je propalo Rimsko carstvo ljubavnih odnosa.

Umišljaš da te možda baba tetka urokljivo pogledala ili strina nabacala magiju pa je to možda razlog što brineš da ćeš dovijeka ostati sama.

Nije zlobna rodbina tome kriva, već Zvijezde! Da si se rodila nekoliko sati ranije, možda bi do sad već 2 muža promijenila i petoro djece rodila, ali šta da se radi, takav ti horoskop.

Bik

Sebe vidiš kao jaku, samosvjesnu i ambicioznu djevojku, ali muški rod u tebi vidi ženu koja je sama sebi dovoljna.

Nesumnjivo privlačiš svojim šarmom i otvorenošću uma, ali onaj ko je sa tobom u vezi oseća se kao da je stalno na testu, iznova i iznova mu postavljaš nove izazove ne bi li vidjela dokle je spreman da ide.

Često se osjeća kao da ste na takmičenju, jer u tvojoj prirodi je da dokažeš kako ti sve možeš bolje, pametnije i brže, pa se nerijetko osjeća kao da je u tvojoj senci.

Tvoja pričljivost mu je bila simpatična u prvo vrijeme, jer nema ništa gore od djevojke koja samo ćuti, trepće, i gleda u svog muškarca, ali ti ga stvarno pretjera.

Ti sve vrijeme pričaš, dečko uglavnom progovara samo kad ti hvataš vazduh između dva omanja monologa. I onda se pitaš kako je tako savršenu mogao da te ostavi.

Djevica

Super je to što si ti pametna, zanimljiva, duhovita, ali to ti ne pomaže da kraj sebe zadržiš onog koga želiš.A, znaš li zašto?

Prvo glumiš kraljicu sa vrha ledenog brijega, krajnje suzdržanu u pokazivanju emocija i taman kad se muškarac navikne na tvoje ponašanje, onda sledi potpuni obrt.

Pretvoriš se u nesigurnu djevojčicu. Tokom dana šalješ mu 163 poruke sa sve stikerima ljubavne tematike, kad ga pozoveš gugučeš mu u uho i zvučiš kao petogodišnjak, a kad se vidite, skačeš na njega i cmačeš ga kao da se upravo iz rata vratio.

Pa šta ako ga ljubiš, tebi se čini ko da su prošle 3 godine iako je u realnom vremenu to jedva 16 sati.

A ta tvoja opsjednutost kontrolom na početku mu je prijala, u smislu: ”Hajde sad malo da se igramo, ti si domino dama, a ja tvoj rob”, ali izvan spavaće sobe ga potpuno izluđuje, ali ne na način na koji bi ti željela.

Zamisli da tebe tip svakodnevno provjerava gdje si, s kim si, šta radiš, kad ćeš kući i slično, pa i ti bi pobjegla od njega glavom bez obzira posle nekog vremena, sve da ga voliš najviše na svetu.

Vodolija

Ti ne tražiš dečka, već izazov! Nisu ti zanimljivi, uslovno rečeno, normalni muškarci. Kažeš da su dosadni, ali rado bi ih proslijedila drugaricama.

Nepogrešivo uvijek odabereš tipa sa manama, a emocionalna nedostupnost uz njih ide gratis. Na njih gledaš kao na sopstveni eksperiment – ti ih nađeš rasturene na dijelove, pa bi da ih opravljaš i liječiš.

Ne treba ti da ih mijenjaš i da ih kreiraš po svojoj zamisli. A na kraju balade, kad dečko malo dođe sebi i riješi da ode, kukaš da je nezahvalan jer si se toliko trudila da ga na noge postaviš, a on tebi tako.

Prisjeti se, je l’ te ikad uopšte zamolio za pomoć? Jedna mudra glava je rekla: ”Draga, moraš biti svoj lični heroj, jer su svi ostali prezauzeti sopstvenim spašavanjem”.

Umjesto što se iz petnih žila upinješ da pomogneš muškarcima, pomozi sebi ili ćeš se dovijeka pitati zbog čega si lijepak za budale i zašto ti se jedna te ista priča stalno ponavlja.