Zatvorena u svom staračkom domu bez posjetitelja prvih nekoliko mjeseci pandemije Covid-19, Dorothy Pollack trebala se osloboditi svakodnevnice i smislila je kako to uraditi.

Srećom, njezina matična država Michigan počela je otvarati nekoliko trgovina, uključujući salone za tetovaže. Iako je njezin unuk dugi niz godina poticao Dorothy na tetoviranje, to joj nikada nije bilo na popisu obveza – sve do sada.

Njezino je vrijeme u izolaciji njezina staračkog doma mjesecima uticalo je na Dorothy, a njezine su sestre primijetile da pada u duboke napadaje depresije.

Unuka Pollacks, Teresa Zavitz-Jones, rekla je za CNN: “Sestra u domu rekla je da je užasno depresivna i da je moramo izvući.”

Nakon mjeseci izolacije, Dorothy je željela učiniti nešto što nikada prije nije učinila

Nakon što je baka otpuštena iz staračkog doma, Dorothy je odlučila da želi tetovažu – i ono što želi 103-godišnjakinja, to i dobije.

Njezina tetovaža po izboru bila je žaba na podlaktici – ona jednostavno toliko voli vodozemce da je njezinu odluku bilo lako donijeti.

Umjetnik tetovaža Ray Reasoner Jr. rekao je da je stogodišnjakinja seansu prihvatila kao šampion, a da se uopće nije trznula.

Osim tetovaže, Dorothy je toga dana provjerila još jednu stavku s popisa kanta – provozavši se stražnjim dijelom motocikla, poput prave legende koja ona jest!