Sagledajte vaše sopstvene mane da biste mogli lakše da ih ispravite! Šta vam zvijezde kažu u vezi ovoga? Od osvita civilizacije ljudi su se željeli da saznaju šta donosi sutrašnji dan, šta donosi budućnost. Stari narodi su posmatrali svijet oko sebe, uočavali i bijeležili promjene prirode i pokušavali da predvide prirodu i utvrde neke zakonitosti.

Ovan

Zahtjevni ste i teško vam pada da se prilagodite potrebama partnera. Zaljubljujete se na prvi pogled a da osobu koja vam se svidjela, takoreći, niste ni upoznali. Međutim, u momentu se ohladite ako partner ne opravda sliku koju ste stvorili o njemu u svojoj glavi. Često vam nedostaje stila, ljubomorni ste i posesivni, a u nekim situacijama znate da budete i grubi. Lako se uvrijedite i u bijesu možete svašta da kažete. U vezi imate želju da dominirate, a u sukobima ste najčešće pristrasni i subjektivni.

Bik

Dok se vi odlučite, prava prilika vam obično umakne. Rijetko sami preduzimate prve korake, a o svojim osjećanjima ne volite da pričate. U zajednici ste uglavnom pobornik patrijarhalnih odnosa, posesivni ste i tvrdoglavi, a od partnera zahtijevate potpunu posvećenost i predanost. Rođeni ste hedonista pa vam i ljubav često ide kroz želudac. Ako ste muškarac, partnerka pored vas nema posebno zanimljiv društveni život, jer je vama najdraži provod ležanje ispred TV-a ili primanje rodbine i prijatelja.

Nastavak na sledećoj strani…