Najteži trenutak u životu Mustafe Nadarevića bio je gubitak supruge Slavice Radović 7. juna 2012. godine.

Slovenska scenografkinja i kostimografkinja gotovo se deset godina borila s opakom bolešću, a velika podrška bio joj je Nadarević, koji je bdio uz njenu postelju do samog kraja.

Zajedno su proveli čak 20 godina, no uvijek su detalje svoje veze držali daleko od očiju javnosti. Vjenčali su se tek nekoliko mjeseci prije njezine prerane smrti, na njezin rođendan 25. aprila, a s njom je bio doslovno do posljednjeg trenutka. Voljena supruga umrla je glumcu na rukama…

“Brinite se za mog Muju”, rekla je Slavica Radović Nadarević svojim prijateljicama u Ljubljani prije smrti, pisali su regionalni mediji.

Od svoje supruge Nadarević se oprostio u Kopru, slovenskom primorskom gradiću, u kojem je Slavica rođena i u kojem je provela djetinjstvo i mladost. Uz njega je bila samo najuža obitelj.

Njegovi su kolege u to vrijeme ispričali kako je Mustafa jako teško podnio njezin odlazak te da prvih dana nije bio ni potpuno svjestan situacije. Pričali su kako je tek s njom Mustafa pronašao mir. Zajedno su igrali golf, obožavali su film i kazalište te su često zajedno radili.

Slavica je bila njegova treća supruga. Nadarević iz prva dva braka ima troje djece – kćeri Nađu i Nanu te sina Ašu.