U njihovim kućama vlada strogi raspored jer on sa svakom od svojih žena mora provesti jednaku količinu vremena

Život ovoga muškarca sve je, samo ne običan. Brady Williams postao je televizijska zvijezda nakon što je pred kamerama pokazao kako izgleda njegov brak s čak pet žena, s kojima ima ukupno 24 djece. Svi žive raspoređeni u dvije susjedne kuće.

Facebook

Ovaj bivši mormon, koji je napustio svoju vjeru, ali je zadržao tradiciju poligamije, izjavio je kako u svih pet supruga (Paulie, Robyn, Rosemary, Nonie i Rhonda) vidi svoje srodne duše, a deklarira se kao feminist. Svi žive zajedno u miru i sreći i nikad im nije dosadno.

Facebook

Iako njihov životni stil nije svima normalan, istraživanja pokazuju da je poligamija u Americi možda i prihvaćenija nego što se misli, s oko 50.000 do 100.000 ljudi koji žive na taj način.

Facebook

Takozvane duhovne unije

Neobična obitelj Bradyja Williamsa proslavila se kada su dopustili kamerama ulazak u svoj dom u Salt Lake Cityju u američkoj državi Utah. Od tada su se nastavili snimati i tako je nastao reality show “My Five Wives”, koji se emitirao dvije sezone.

 

Brady je službeno vjenčan samo s Paulie, dok s ostalim ženama ima “duhovne unije”. Sve su njegove supruge sestre i odgojene tako da budu poslušne i uvijek na raspolaganju svojemu suprugu.

Facebook

Sa svakom provodi jedan dan

U njihovim kućama vlada strogi raspored pa tako Brady mora ravnomjerno rasporediti vrijeme koje provodi u krevetu sa svakom od svojih žena. Obično to uredi na način da svakoga dana točno u podne odlazi drugoj. Takav tempo nije mu naporan te ponosno tvrdi kako je “najsretniji muškarac na svijetu”.

Njegove supruge rekle su kako među njima nema ljubomore te da pokušavaju svoju djecu otvoreno odgajati, ali im ne nametati pritom stav kako je poligamija jedini pravi put, prenosi Mirror.