Astrolozi vjeruju da svaki horoskopski znak ima neku osobinu na kojoj im drugi mogu pozavidjeti.

OVAN: Ohrabrujete sve oko sebe. Vi inspirišete ljude da budu inspirativniji i jači. Vi motivišete i inspirišete, podržavate i pomažete svakome da vjeruje više u sebe.

BIK: Vi ste strpljivi. Nikada ne požurujete druge ljude i učite ih stabilnosti. Učite ih kako da sa nadom i pozitivom očekuju dobre stvari u svom životu.

BLIZANCI: Znate kako da budete zahvalni. Učite druge ljude kako da budu sretniji sa onim što imaju. Ne klonete kada je teško i ne dozvoljavate da vas negativnost obuzme.

RAK: Znate slušati i, što je najvažnije, čuti. Osjećate druge ljude i dobro ih razumijete. Njihove emocije uvijek uzimate u obzir i nikada ih ne zanemarujete.

LAV: Veoma ste brižni. Vi drugim ljudima pružate ljubav, nježnost i utjehu. Bićete omiljeno rame za plakanje.

DJEVICA: Veoma ste pažljivi. Uvijek primjetite kada neko nije u redu i želite mu pomoći.

VAGA: Vi ste nježni. Ne ustručavate se da uvijek držite druge za ruku, bilo u javnosti, na kauču ili u autu. Znate kako navesti ljude da se osjećaju dobrodošlo.

ŠKORPIJA: Znate kako podržati ljude! Znate kako da nasmijete i razveselite, čak i kada du drugi jako razdražljivi. Uvijek znate šta učiniti i reći kako bi se drugi bolje osjećali.

STRIJELAC: Vi ste nevjerovatni entuzijasti. Znate odabrati takve riječi da drugima uljepšate čitav život.

JARAC: Sjajno pamtite. Sa svojim sjajnim sposobnostima pamćenja pomažete drugima da se prisjete lijepih događaja. Takođe rado pomažete ljudima na polju karijere gdje ste najbolji.

VODOLIJA: Otvoreno govorite o svojim osjećanjima. Pokazujete drugim ljudima da je u redu da se osjećaju tako kako se osjećaju i da je u redu pokazati to. Učite ih kako da se otvore i bolje prihvate sebe.

RIBE: Na vas se uvijek može osloniti. Vi ćete uvijek saslušati ljude i učiniti sve da pomognete.

Izovr: pult24