Foto:unsplash

Mjesečni ljubavni horoskop za januar 2022. godine:

OVAN

Ako ste u vezi, vaš partner će vjerovatno očekivati od vas da budete iskreniji i otvoreno pričate o emocijama.

Otvori svoje srce! Njegove ohrabrujuće riječi će vas uvjeriti da ovog puta nemate čega da se plašite.

Ne predajte se strahu zbog loših iskustava iz prošlosti – ukoliko volite, to i pokažite.

Nedavno ste upoznali nekoga koga već imate u srcu. Ako se ovako nastavi, možete se iznenaditi kako će se nova veza razvijati.

BIK

Kroz besprijekornu vezu, vaša veza se razvija i za vas se otvara period duboke sreće.

Ako ste u ljubavnoj vezi koja trenutno doživljava izvjesnu nestabilnost i spremate se da donesete odluku da udahnete novi život vašem odnosu, vaše nade mogu biti uništene.

Slobodni će pokušati da se povežu sa osobom koja se veoma razlikuju od njihovih ideja. Ovo je tipično kada su vaša očekivanja previsoka ili kada idealizujete ljude.

BLIZANCI

U vezi će zavladati potpuna harmonija. Komunikacija sa partnerom je sjajna, imate dinamičnu diskusiju, sa puno prijateljskih savjeta i razumijevanja

Osjećate da ste vi i partner jednostavno rođeni jedno za drugo, da ste srodne duše.

Slobodni Blizanci koji sada uplove u vezu treba da znaju da će taj odnos biti kratkog veka. S novim partnerom ćete se jako zabaviti, ali će vaša gledišta biti previše različita.

Lepo je kada se stvari događaju spontano, ali za neke stvari nam je potreban plan.

RAK

Ako ste u vezi, partner če vam ovog mjeseca pokazati koliko vas voli. On će dati sve od sebe da vam ugodi: malo pažnje, strastvenih trenutaka i puno romantike. Slobodni Rakovi pokazuju malo interesovanja za romantične susrete.

Više težite da uživate u grupi prijatelja, zajedničkoj sreći i radujete se uspjehu na više polja.

Prija vam sloboda i duh prijateljstva. Uskoro se na romantičnom planu neće dogoditi ništa značajno.

LAV

Odbijate da preuzmete odgovornost i uvjek nađete način da okrivite partnera što vam “ne pomaže”.

Vaša zavisnost od drugih ljudi otežava vezu. Ako ste slobodni, nećete biti svjesni da li je riječ o ljubavi ili prijateljstvu.

Oklijevate da uđete u vezu sa osobom iz bliskog kruga prijatelja, a osjećanja su se pojavila. U vama se bore konfliktna osjećanja. Optimističniji stav će vas nagraditi samopouzdanjem.

DJEVICA

Ako ste u vezi ili braku, primijetićete kako vaš odnos jača i razvija se iz dana u dan. Zvijezde vas podržavaju, pa iskoristite priliku da izgradite sretne projekte za budućnost.

Slobodne Device očekuje vrtoglav početak romanse, a posebno će biti izazovno ako je i partner u istom znaku Zodijaka.

Ne započinjite vezu samo iz dosade, navike ili zbog straha od usamljenosti. oni koji su dugo u braku ili vezi doživeće sjajno blagostanje.

VAGA

Osoba kojoj se dopadate vas ubjeđuje da prava ljubav može postojati samo van granica i sa otvorenim srcem, a vi ljubazno odbijate sve ponude i sastanke.

Tražite sjajnu avanturu na drugom mjestu, ali vaši instinkti mogu biti pogrešni. Pojava drugog obožavaoca u vašem životu može da uzburka situaciju. Imate sposobnost da uspješno komunicirate, pa očekujte da će u vezi vladati mir i tazumijevanje.

ŠKORPIJA

Za slobodne Škoprije, januar će biti mjesec će biti pun iskušenja. Moguće je da ćete imati dileme oko više osoba, ali i da će postojati strah da li je neki odnos u opšte uspeti.

Važno je da osjetite kako sada ne možete predvidjeti svaki korak, ali pronađite balans između uma i srca.

Mnogo je primjera oko vas koji pokazuju da postoji šansa da upoznate dobru osobu, samo obratite pažnju na signale ljubavi.

STRIJELAC

Budite kreativni i iskoristite svoje najbolje čari da začinite vezu. Odbijanje odgovornosti može narušiti odnos i podstaći svađe sa partnerom.

Januar obećava sreću slobodnim Strijelcima, pred vama su dani koji će donijeti radost i sjajnu energiju. Flert i nova poznanstva mogu razmrdati vašu svakodnevicu.

JARAC

Za zauzete Jarčeve januar će biti manje-više miran, ali postoji vjerovatnoća ozbiljnih svađa i nesuglasica. Uglavnom, problemi u odnosima mogu nastati zbog činjenice da ne volite da slušate tuđa mišljenja, pretjerano samopouzdanje često samo škodi.

Očekuje se dugo očekivani i sudbonosni susret. Međutim, ne bi trebalo da žurite i pravite unaprijed planove. Pustite da sve ide svojim tokom.

VODOLIJA

U prvoj polovini mjeseca žene Vodolije mogu osjetiti nezadovoljstvo svojim životom. Imaćete osjećaj da ste upali u monotoniju i rutinu.

Ovo će donijeti preispitivanje životnih prioriteta, vrijednosti i ciljeva. Biće prilike da promijenite svoj životni stil u pravcu koji obećava. Pokušajte sa partnerom da uradite nešto novo i drugačije, to može povećati bliskost.

Životne promjene, bez obzira u kom pravcu, treba uzeti zdravo za gotovo. S obzirom na ono što se dogodilo, potrebno je odmah, bez odlaganja, prilagoditi se trenutnoj situaciji, a ne svim silama pokušavati da se vratimo na staro.

U ovom slučaju ćete postići ogroman uspeh i bićete korak ispred svih.

RIBE

U januaru će predstavnicima horoskopskog znaka Ribe biti naklonjena ljubav. Romantični sastanci, sastanci, živa osjećanja zaljubljenosti. Ne propustite trenutak, jer možete pronaći onu osobu sa kojom ćete provesti svoj budući život.

Pokaži svu svoju snagu. Ako je potrebno, plivajte protiv struje dok se san ne ostvari. Postoji rizik od ljubomore koja značajno može ugroziti planove i narušiti odnos, prenosi Sensa.