OVAN

Ako ste u vezi osjećaćete se pod pritiskom i pod stalnim nadzorom što će dovesti do osjećanja napetosti i nelagode. Komunikacija će zbog toga biti otežana, i između vas i vašeg partnera će dolaziti često do brojnih nesporazuma kojima se ne nazire kraj. Nemojte da reagujete na sitne provokacije već zadržite smirenost, ljubav je oduvijek bila igra živaca gdje je pobjednik onaj koji djeluje najsmireniji.

Kada je riječ o zdravlju, situacija svakako ide na bolje. Iz dana u dan napredujete u svakom pogledu i uskoro ćete se osjećati bolje nego ikada. Neke negativne misli morate da eliminišete iz vaše glave ako želite da na pravi način reagujete na probleme i na neke nepredviđene situacije koje ne možete da spriječite niti da ih zaustavite.

BIK

Sanjarite previše i vaše trenutne želje nisu baš u direktnoj vezi sa realnošću. Imate neke ciljeve koji su trenutno jako daleko od trenutnog stanja, smatrate da ste najbolji i nedostižni a stvarnost je totalno suprotna od toga. Imaćete šanse da se spustite na zemlju poslije jednog iskrenog razgovora sa vašim kolegama i vašim nadređenim.

Ne budite površni i neiskreni prema voljenoj osobi, to ni vi ne volite, a ono što ne volite nemojte da radite drugima. Promjena raspoloženja će vas pratiti tokom cijelog mjeseca, jednog dana ćete se osjećati dobro i odmorno, a već sljedećeg ćete biti depresivni i tužni. To je samo takav period i neće dugo trajati, tako da budite bez brige.

Krajem mjeseca dobićete želju da preuredite vaš životni prostor. Neka promjena vam je potrebna u životu a ona ne mora da bude velika, dovoljno je da promijenite samo neke detalje kako bi osvježili prostor u kome provodite dobar dio dana. Ovo će dovesti do toga da se osjećate bolje i raspoloženije, a i imaćete dovoljno razloga da pozovete vaše prijatelje kako bi se družili.

Nastavak na sledećoj strani…