OVAN

Posao: U narednom periodu imate jako lijep uticaj planeta na polje posla, pa ih valja iskoristiti. Ključna riječ je akcija.

Tranziti planeta donose vam svu potrebnu energiju i entuzijazam koji će biti potrebni da završite započeto, ali i da krenete u nešto sasvim novo. Ukoliko ste u privatnom biznisu, ovi uticaji donose nove prilike za širenje posla, nove klijente, nove dogovore.

Saradnja sa mlađim osobama će biti bolji izbor u ovom periodu, jer vam može donijeti pokretanje posla. Za nezaposlene Ovnove takođe je povoljan period za pronalaženje posla, a pomoć prijatelja i poznanika biće od velikog uticaja.

Ljubav: Ako ste već duže vrijeme sami, emotivno neispunjeni, mislite kako vam se ništa ne dešava, upali ste u kolotečinu svakodnevnog života, pravo je vrijeme da razmislite o svemu i napravite neke nove korake, uvedete nešto sasvim novo u vaš život.

Prisjetite se svega što ste nekada voljeli, a vremenom na to zaboravili. Da li je to nekakav hobi ili nešto slično, nije ni važno, krajnje je vrijeme da se aktivirate na nekom drugom planu, jer će vam to donijeti veće promjene u vaš život.

Kada proširite polje interesovanja napravićete prostora za nova poznanstva, nove ljubavi i otvorićete nove puteve koji će vas odvesti ko zna gdje.

Zdravlje: Osjećate se odlično!

Nastavak na sledećoj strani…