OVAN

POSAO: Vi ste samouvjereni kao i uvijek. Imaćete dosta snage da izgurate sve što ste planirali tokom mjeseca. Iako se bliži kraj godine niste nimalo raspoloženi za stopiranje velikih projekata, posebno oni Ovnovi koji rade u velikim kompanijama.

Vrlo ste zahtjevni u svojim zamislima i teško da možete da komunicirate na nekom boljem nivou. Inacijativu možete ponekad i drugima da ostavite. Novac će vam biti problem u prvoj dekadi mjeseca. Osjećaćete da nemate dovoljno, ali kako se bliži drugi dio mjeseca situacija se poboljšava, tako da računajte na stabilizaciju. Kontakt sa inostranstvom će vam biti izazov, posebno za one Ovnove koji planiraju put ili žele da se trajno isele.

LJUBAV: Zanimljiv je početak mjeseca jer daje strast, prenaglašenu erotiku, vezu ili poznanstvo sa osobom koja je mlađa od vas. Lijepo je da imate ista interesovanja, zajedničke planove kako bi mogli da unaprijedite tu vašu novu vezu.

Oni koji su u braku imaće tajne susrete van braka. Biće ih više, tako da obratite pažnju da se ne razotkrijete. Ovan u vezi ima namjeru da zajedno sa partnerom uloži u neki posao koji bi bio isplativ i dobar za budućnost.

ZDRAVLJE: Žene jako moraju da povedu računa o urogenitalnom traktu. Muški Ovan neka obrate pažnju na prostatu i kosti. Zdravlje će vam cijeli mjesec biti načeto. Ne zanemarujte ga.

Nastavak na sledećoj strani…