Foto:pixabay

OVAN

Ovnovi do polovine mjeseca završavaju postojeće poslove i ono što je ostalo nezavršeno u prethodne dvije i po godine. Vrijeme do 15.11. iskoristite da maksimalno sredite poslovni ambijent i krenete punom parom naprijed u drugoj polovini mjeseca. Financije su vam ovog mjeseca dosta kritične, previše troškova vas izbacuje iz takta, ali ćete ipak na neki način uspjeti iz svega izaći kao pobjednik! Povoljni dani za poslovnu akciju su od 08. do 13.11.

Na ljubavnom planu vam je vrlo uzavrelo! Zauzeti pripadnici znaka mogu očekivati dosta nezgodnih momenata s partnerom. Druga dekada znaka je posebno na udaru. Slobodnima se udvaraju zauzeti pa ni to baš nije preporučljiva priča. Budite strpljivi i sačekajte bolje dane od prosinca/decembra!

Zdravstvena situacija nije sjajna. Ne fali vam ništa konkretno, ali osjećate manjak snage i vrtoglavice. Izdržite do 15.11., nakon toga se stvari popravljaju.

BIK

Mjesec u koji smo ušli je za vaš poslovni segment prilično turbulentan. Dosta stvari izmiče kontroli i imate osjećaj da se vrtite u krug. Od trećeg tjedna studenog/novembra će se ukazati prilike da neke ugovore koje ste čekali regulirate. Novčana situacija također nije bajna, ali ćete se nekako sabrati i uspjeti sa svim obavezama izaći na kraj.

Ljubavna situacija je u stanju mirovanja. Mnogi koji imaju tajne odnose, iste će ovog mjeseca razrješavati i znati na čemu su. Mogući su problemi za one pripadnike znaka koji emocije miješaju s poslom. Slobodni bi trebali sačekati s promjenama svog statusa. Jednostavno, nije još trenutak.

Dobro se osjećate.

Nastavak na sledećoj strani…