Foto:istock

OVAN

Posao: Vaš vladar Mars ulazi u znak Lav od 11. juna. Imate velike šanse da ostvarite saradnju, prije svega, sa ženskim saradnicama rođenim u vazdušnom sazviježđu: Vaga, Blizanci ili Vodolija. Venera je u četvrtom polju Raka, pa će sve osobe, a posebno Ovan, imati uspjeha u zaradi i samoj organizaciji finansija na polju nekretnina. Od 29. juna kreće kroz znak Lava i mogućnosti su još veće. Dobar aspekat za napredak imaju oni Ovnovi koji su rođeni u trećoj dekadi. Ne bi bilo loše da se posavjetujete sa nekim muškim Rakom.

Ljubav: Privlače vas moćne osobe. Mlade osobe mogu biti ponesene osjećajem moći i vlasti jedne uvažene osobe. Oni koji su usamljeni imaju susret u prirodi, banji, pored rijeke. Trebalo bi tamo da potraže sreću i zadovoljstvo. Ovan u braku mora da obrati pažnju na partnera i njegove želje, posebno one koje su povezane sa novcem. Ovde se javlja preopterećenje zbog finansija, pa će vaš brak više podsjećati na neku poslovnu saradnju. Dajte priliku humoru i organizujte neki interesantan izlazak.

Zdravlje: Od 7. juna pa sve do početka narednog mjeseca morate da obratite pažnju na stomačne organe. Ovan je, zbog svoje jake energije, sklon bolovima u želucu. Takođe, obratite pažnju na gornji dio vrata, posebno Ovnovi koji rade u kancelarijama i veći dio dana provode u “udobnim” stolicama. Preporuka – Mjesečev kamen kao kristal zaštite.

Nastavak na sledećoj strani…