Foto:istock

Ovo ljeto će biti veoma produktivno za određene horoskopske znakove, a nekima će donijeti probleme sa finansijama i sa odnosima sa kolegama i nadređenima. Ovdje pročitajte nastavak velikog mjesečnog horoskopa za juli 2021. godine:

OVAN
Ljubav: U ljubavi vas očekuje zanimljiv period. Nova poznanstva će nekim Ovnovima pomoći da zaborave još svježe ljubavne rane, ali osim prijatno provedenog vremena, juli ne donosi ništa važno. Naročito obratite pažnju na susret koji će se desiti 10. jula, ali ne forsirajte ništa. Kontakt će se prekinuti, ali poslije izvjesnog vremena slijedi nastavak. I to sasvim spontano. U kući su mogući sukobi, ali je bolje sklanjati se od neke dublje priče. Velike konfrontacije sa familijom. Oko 12. jula Ovnovi treće dekade su u velikoj opasnosti da naprave krupnu grešku pa je stoga bolje da se uzdrže od važnih odluka.

Posao: Svi planovi vam kreću nabolje. Osjećaj zamora nestaje, prepreke se gotovo volšebno uklanjaju sa puta, a optimizam raste svakim danom, posebno u drugoj polovini ovog mjeseca. Čini vam se da svaki problem možete da riješite sa lakoćom. Na Sunce Ovnovima prve dekade lijepo gleda Jupiter u Lavu od 16. jula. Mnogi će prihvatiti novine koje im se nude na poslovnom planu. Za one poslovno vezane za inostranstvo važan period je od 20. do 23. jula. Ostalim Ovnovima oko tih datuma se savjetuje strpljenje i mudro rukovanje budžetom. Novac će pristizati u redovnim intervalima, ali ne u očekivanoj količini.

Zdravlje: Problemi sa nogama tokom druge sedmice jula. Obratite se ljekaru u zadnjoj nedjelji jula ako već imate probleme sa srcem.

Nastavak na sledećoj strani…