Foto:pexels

Detaljna astro prognoza vezana za zdravlje, posao i ljubav

OVAN

Posao: Jaka usmjerenost ka poslu i obavezama dovešće vas u poziciju da budete iscrpljeni i dosta nervozni, ali je dobro to što ćete uspeti da završite sve što ste isplanirali.

Ovnovima ovaj mjesec donosi uspeh, kao i dobru saradnju sa nadređenima.

Oni koji su u privatnom biznisu imaće dosta uspjeha u poslovima, kao i sa finansijama. Ovaj mjesec će biti izuzetno plodan za vas i vidi se mogućnost realizacije nekih starih projekata i planova.

Za one koji su nezaposleni ovaj mjesec nije naročito povoljan za pronalaženje adekvatnog posla kojim biste bili zadovoljni i koji bi trajao u vremenu.

Ljubav: Monotonija u vezi se osjeća već neko vrijeme. Partner je postao isuviše ozbiljan i stalno vam nešto zamjera. Izgubila se lakoća i ljepota koja je u početku postojala. Sve to vam užasno smeta i ne znate šta da radite.

Slobodno zamjerite vašem partneru i recite sve što vam se ne dopada. Slobodni Ovnovi imaju pred sobom jedan interesantan period.

Mozda se neće desiti ništa baš značajno na emotivnom planu, ali ima mogućnosti za nova, zanimljiva poznanstva koja u budućnosti mogu nešto da donesu. Simpatična vam je jedna Vodolija, ipak ona je zauzeta… ali nikad se ne zna?

Zdravlje: Slaba tačka su grlo i sinusi.

Nastavak na sledećoj strani…