OVAN

Posao: Polje posla je pod jakim utjecajima planeta koje donose promjene. Ovi utjecaji Vama mogu donijeti novi posao, promjenu posla, kao i promjenu na samom poslu koji trenutno radite. Dosta nervoze i tenzije pratiće Vas do kraja mjeseca, što može donijeti netrpeljivost sa kolegama, nadređenima…pa pripazite. Oni koji su nezaposleni ovog mjeseca će imati dosta sreće i povoljnih poslovnih prilika, savjet je da se maksimalno angažujete kako biste ove utjecaje iskoristili.

 

Ljubav: Za Ovnove povoljan mjesec za ljubav. Planete obećavaju lijepu saradnju muškog i zenskog principa, u harmoničnim su aspektima, pa donose usklađenost. Strasti će biti naglašene, ljubavna čarolija se stvara, očekujte mnogo lijepih trenutaka sa voljenom osobom. Oni koji su u dužim vezama kao i brakovima, imaće jako lijep period sa voljenom osobom. Slobodni Ovnovi će tokom mjeseca imati puno uspjeha sa suprotnim polom, vaša energija i samouvjerenost neće ostati nezapažena.

 

Zdravlje: Osjetljiva tačka su kosti, koljena i glava. Više se odmarajte.

 

BIK

Posao: Polje posla je povoljno postavljeno i može donijeti dosta uspjeha, kroz neku promjenu koja je moguća krajem mjeseca. Imaćete dobru saradnju sa kolegama i nadređenima, a takođe očekujte i porast finansija, naročito krajem mjeseca. Za nezaposlene Bikove nije baš povoljan period da nađu adekvatan posao, najbolje je da se strpite još neko vrijeme. Onima koji su u privatnom biznisu posao je stabilno postavljen, naročito ukoliko posao ima veze sa hranom ili nekretninama.

 

Ljubav: Vladarka vašeg znaka Venera, donosi vam pojačanu potrebu za kontaktom i komunikacijom sa partnerom. Oni koji su slobodni najprije će sresti zanimljivu osobu preko društvenih mreza ili preko prijatelja. Ovaj utjecaj donosi dosta flerta, komunikacije, ali isto tako i sklonost paralelnim vezama. Lako se mogu pojaviti dvije osobe koje će vam jednako biti interesantne. Za one Bikove koji su u dužim vezama, a naročito u braku, utjecaj planeta otežava komunikaciju sa partnerom i unosi nervozu u vaš partnerski odnos, savjet je da budete maksimalno tolerantni.

 

Zdravlje: Slaba tačka – nervoza, ali i mogući problemi sa varenjem i kožom. Povedite računa o ishrani jer je moguće da nabacite veoma lako koji kilogram više.

 

BLIZANCI

Posao: Osjetljiv uticaj aspekata na Vaš znak može donijeti i probleme na poslu. Mogući su nesporazumi sa kolegama ali i sa nadređenima, pa pripazite. Ipak, ovaj uticaj je prolaznog karaktera, tako da ćete naći na kraju uspješno rešenje. Za one koji su nezaposleni sada lako mogu naći neki posao, i to baš preko interneta. Ako ste zainteresovani za tako nešto, ovaj mjesec je povoljan za nove početke. Onima koji se bave privatnim poslom, moguć je manji zastoj, pa pripazite u ovom periodu naročito na finansije, mogući su neplanirani troškovi.

 

Ljubav: Trenutni tranziti donijeće vam privlačnost, lakoću u komunikaciji, povećan smisao za humor, tako da ćete veoma biti zanimljivi suprotnom polu. Oni Blizanci koji su slobodni sada lako mogu naći emotivnog partnera/ partnerku jer ovaj uticaj to obećava. Oni koji su u dužim vezama mogu osjetiti neku monotoniju, a mnogi ce ući u flert ili čak i avanturu sa osobom koju poznaju na neki način kroz posao, ili neke poslovne prilike. Za one koji su u braku nije situacija bas najbolja. Partner će biti naporan, zahtjevan, a vi ćete željeti samo da se sklonite i pobjegnete od problema, jer niste spremni ni za promjene niti za neke ozbiljne razgovore.

 

Zdravlje: Rasijanost, napetost i nervoza pratiće Vas skoro cijelog mjeseca. Najbolje da se što više odmarate, a dobar san bi mogao dosta da pomogne. Nađite neki hobi koji će vam zaokupiti pažnju, to će Vas relaksirati i odvojiti od pretjeranog razmisljanja kojem ste skloni.

Nastavak na sledećoj strani…