Da život ne može da čeka dokazala je u nedjelju priča bračnog para Kujundžić iz Beograda.

Marina Kulundžić (31) će ovaj dan pamtiti cijeli život jer je na svijet donijela zdravog dječaka, a njen suprug Milan (40) jer je pomogao da svijet ugleda njihov sin Jovan.

Ovaj divni događaj posebnim čini činjenica da se, umjesto u bolnici, mlada žena porodila u automobilu na parkingu!

Gotovo filmska scena odigrala se ispred zgrade na Labudovom brdu.

“Ja imam četvoro dece sada. Na dva porođaja sam već prisustvovao, tako da mi to nije bilo strano. Termin je bio 13. ali nismo imali mnogo vremena jer su krenuli trudovi. U međuvremenu su se pojačale kontrakcije, a kad smo stigli do kola, tad je pukao vodenjak”, rekao je Milan Kulundžić, otac.

Već tada mu je supruga rekla da je ne vozi, već da zove Hitnu pomoć, jer će da se porodi.

“Video sam da je krenula glava da izlazi, onda sam joj skinuo stvari, ostavio telefon i krenuo da je porađam. Samo sam je bodrio. Kada je izašla glava, malo me je bilo strah zbog položaja bebe. Znao sam da može neki period da bude tako, ali sam terao Marinu da se napinje i dalje, da bi što pre izašla beba”, kaže Kulundžić.

“Ja sam pridržao bebinu glavu, i uradio sam ono što sam video od babica. Malo sam je lupkao po leđima, malo sam je protresao zbog te plodne vode. Kad je počela da kmeči, odnosno kad se javila, znao sam da je to to”, objasnio je.

Kako kaže, poslije toga je skinuo duks i pokrio bebicu, a onda su zvali hitnu pomoć i otišli u GAK. Tamo su medicinski radnici presjekli pupčanik, pa su tek onda sproveli njegovu suprugu Marinu sa bebom unutra.

“U tom trenutku nismo paničili, niti smo jedno drugom pokazivali da nas je strah. Posle smo pričali o tome, ali kada smo videli da je sve u redu, nije bilo nikakve frke. Sve je prošlo kako treba”, rekao je Kujundžić.

Marina iako iscrpljena istakla je da ovako nešto ni u snu nije mogla da zamisli, ali da je izuzetno ponosna na svog supruga i srećna što je rodila u čudnim okolnostima zdravog sina.

“Kad je porođaj počeo bila sam uplašena kako će se sve završiti. Na sreću moj heroj poneo se kao pravi doktor i na svet smo doneli živu i zdravu bebu. Sada smo u bolnici, a naš sin Jovan glavna je zvezda”, rekla je kroz osmijeh hrabra mama Marina.

Baš kao i na filmu, ova priča ima srećan kraj, a radosnom dječaku jednoga dana mama i tata će kroz osmijeh prepričavati kroz kakvu avanturu je stigao na svijet.

(Novosti.rs)