Foto:pixabay

Mnoge znakove Zodijaka očekuje čarobno vrijeme tokom novembra i ispunjenje najvećih snova.

Ovan

Očekuje vas bogat, čak i sudbonosan mjesec, jer će u tom periodu neki štićenici Marsa moći upoznati svoju srodnu dušu i uspostaviti harmoniju u svom životu, piše Atma.

Novembar 2021. godine biće mjesec ličnog trijumfa za slobodne Ovnove.

Bićete u centru pažnje, lako možete osvojiti simpatije i osobu koja vam se sviđa. Povoljan je period za nova poznanstva i početak ozbiljne veze.

Zvijezde najavljuju da će veza koja se započne u ovom mjesecu biti jaka i stabilna.

Bik

Povoljni dani očekuju vas u novembru. Usamljene Bikove može očekivati sudbonosno poznanstvo.

Svog novog partnera upoznaćete van mjesta stanovanja – na odmoru ili na poslovnom putu. Odmah će se pojaviti iskre strasti.

Bračni parovi će postići međusobno razumijevanje, dovoljno je da više pažnje posvetite svom partneru i da znate kako jedno drugo da saslušate i pružite međusobnu podršku.

Blizanci

Ne preporučuje se da trošite svoja osjećanja i energiju na ljude koji vas ne cijene.

Bolje je dobro razmisliti o budućim koracima i uvjeriti se što je neophodno u odnosu kako biste ostvarili mir i balans.

Moguće su rasprave zbog finansija i različitih stavova u vezi ili braku.

Sačekajte da se nepovoljne strasti smire pa onda donesite odluku. Usamljene Blizance očekuje mjesec bez velikih promjena.

Budite strpljivi i živite u skladu sa svojom dušom – tada će se prava ljubav pojaviti.

Rak

Loš mjesec za one koji olako shvataju svoja osjećanja. Veza izmiče poput pijeska kroz prste, često se ne slažete s partnerom i niste zadovoljni, možda je najbolje da razmislite o budućnosti vašeg odnosa.

Mogući su čak i raskidi. Iako će mnogi patiti zbog ponovnog razočaranja, shvatićete da ste na kraju doneli dobru odluku.

Slobodni Rakovi se mogu zaljubiti, ali samo dolazi do avanture ili platonske romanse.

Lav

Usamljeni Lavovi u novembru će osjetiti poseban nalet energije i neodoljivu želju da sebi pronađu životnog partnera.

Tražićete simpatiju među već poznatim osobama, ali ne među prijateljima ili kolegama. Žene Lavovi koje su u dugoj vezi mogu u novembru dobiti i ponudu za zajednički život ili brak.

Zauzeti Lavovi cijelog mjeseca će se boriti sa svojim iluzijama. Pojaviće se neosnovane sumnje i ljubomora pa su mogući konflikti bez razloga.

Ako ste napeti, boravite više u prirodi, čitajte, šetajte. Ne prenosite nervozu na drugu osobu.

Djevica

Slobodni predstavnici znaka u novembru bi trebali više razmišljati o sebi i ne pokušavati da udovolje svakome. Istinski voljena osoba doći će vam tek kada je prestanete idealizovati.

Žene trebaju da nauče da vole sebe takve kakve jesu. Razumna kalkulacija i solidan pristup vezi pomoći će vam da identifikujete problematična područja i da ih se riješite pre nego što se osjećanja počnu hladiti.

Vaga

Ovog mjeseca ljubavna veza će u potpunosti ovisiti od vaše želje da budete zajedno i vašeg ponašanja. Vage će moći bez razmišljanja uroniti u ljubav, a da ne izgube razum.

Za zauzete Vage dolazi vrijeme za promjenu odnosa.

Predstavnici ovog znaka mogu osjećati dosadu i monotoniju, a neki će čak željeti i da se rastanu u drugoj polovini mjeseca.

Oni koji savladaju izazove, ući će u decembar još snažniji i s više bliskosti.

Ako već neko vrijeme skrivate osjećaje od potencijalne simpatije, sada je vrijeme da otvorite srce

Škorpija

Na ljubavnom planu očekuju vas sujeta i brige. Karijera, samorazvoj, čak i prijatelji – sve će se povući u drugi plan pred težnjama srca.

Usamljene škorpije čeznuće za ljubavlju i novim poznanstvom, ali izbjegnite pogrešne odluke samo zbog straha od samoće.

Bolji period za početak veze je u decembru. Škorpije koje su u vezi očekuje rizik, mogući su problemi, kao i flertovanje s drugima.

Jedino razgovorom možete rešiti probleme i odlučiti šta dalje.

Strijelac

Novembar 2021. godine donijeće Strijelcima neviđenu sreću. Svi nedostaci u vezi u roku od mjesec dana bit će izglađeni sami od sebe, ali će biti i snažni ako se ne riješe na vrijeme.

Mnogi Strijelci koji su nedavno bili povrijeđeni osjetiće snagu da iznova započnu vezu.

Neko će pokušati da razgovara sa svojom srodnom dušom, a neko će se rastati s partnerom i otići da traži svoju sreću.

Ako već neko vrijeme skrivate osjećaje od potencijalne simpatije, sada je vrijeme da otvorite srce. Parovi krajem novembra mogu proći kroz neku vrstu krize.

Jarac

Ovog mjeseca vaš ljubavni uspeh ovisiće samo od toga možete li kontrolisati negativne emocije.

Preuzmite inicijativu u odnosima i uzmite stvar u svoje ruke kada je riječ o osvajanju ljubavi.

Oni koji su u vezi moraće da nauče da saslušaju partnera i vježbaju vlastito strpljenje. Usamljene Jarce očekuje dugo priželjkivano poznanstvo ili susret s osobom iz prošlosti.

Nemojte žuriti sa zaključcima i odlukama, ali ovo je dobar period za novu romansu.

Vodolija

U ljubavnom životu Vodolije u novembru 2021. godine dogodiće se mnoge promjene koje će od njih zahtijevati da potpuno preispitaju pitanja bliskih odnosa, analiziraju ono što sada imaju i razviju plan svog budućeg života.

Glavna stvar koja Vodoliju uvijek sprečava da postigne stabilnost u odnosima su posebnosti njihovog karaktera. Teško im je da priznaju svoje greške.

Ako u odnosu uspostavite razumijevanje, zvijezde sreće biće na vašoj strani. Usamljene Vodolije čeka nova ljubav na horizontu, ali neko iz blizine gaji skrivene osjećaje prema vama.

Ribe

Ovog mjeseca vaš život neće biti gladak i miran, posebno u ljubavnoj sferi. Najverovatnije ćete biti vrlo zabrinuti zbog nevolja, od kojih će mnoge izazvati sumnju i nedostatak samopouzdanja.

Pokušajte vjerovati svojoj intuiciji. U odnosu s partnerom moguće je zahlađenje, ali to nije razlog za brigu, a ako želite probuditi strast podsjetite se zajedno početka veze.

Slobodne predstavnike znaka očekuje sjajna komunikacija, poznanstva i novi odnosi.

Da biste zadržali sreću na svojoj strani, pokušajte da ne planirate ništa unaprijed. Očekuje vas puno pozitivnih emocija.