Foto:unsplash

Kao vatreni znakovi zodijaka, Ovan, Lav i Strijelac imaju tendenciju doživjeti burne romanse koje ponekad imaju vatreni kraj.

Pa, 2022. donijela je čitav niz uzbudljivih mogućnosti za vatrene znakove. Dakle, bilo da se radi o vezi u kojoj se guši i želite da možete krenuti dalje, ili ste spremni istražiti nove vode i shvatiti što zapravo želite u ljubavi; pogledajte što vam godina sprema.

Ovan

Ovan nikada ne bježi od obavljanja nekog posla u sjeni kao što je uhođenje na društvenim mrežama kada su u pitanju veze kako bi saznali više o svom partneru.

Međutim, vrijeme je da odbacite svoja stara uvjerenja o partnerstvu i povjerenju u ljubav. Radujte se što će Venera ući u vaš znak početkom svibnja 2022., to će vam donijeti novi pogled na romansu i pomoći vam da izgradite pravo partnerstvo.

Kako je Mars vaš vladajući planet i godina se završava retrogradno, možda ćete do kraja godine transformirati dio svoje osobnosti.

Strijelac

Zaboravite turbulencije u ljubavnim pitanjima i veselite se uzbuđenjima ove godine. U 2022. ćete upoznati nekoga tko će preobraziti vaše uvjerenje u ljubav i učiniti da se osjećate spremnim za predanje.

Čuvajte se iskušenja u kojima razmišljate o povratku s nekim iz svoje prošlosti, jer biste uskoro mogli poželjeti biti slobodni i flertovati s drugim ljudima.

Ostaje činjenica da vam je potreban netko tko vas istinski razumije prije nego što možete u potpunosti posvetiti svoje srce.

Lav

Čini se da je Leo neko vrijeme zapeo u čaroliji loše romanse. Međutim, dobar odnos može zahtijevati trud i vrijeme uloženo u vašeg partnera, pa je vrijeme da shvatite trebate li nekoga s kim ćete se naći na pola puta i uspostaviti duhovnu vezu.

Možda ćete ove godine uživati ​​u posebnoj kompatibilnosti sa zračnim znakovima poput Blizanaca, Vaga, Vodenjaka.

Dakle, možete očekivati ​​da ćete upoznati nekoga posebnog u zimu 2022.