Ne možete a da se ne zapitate biste li ovu godinu proveli u potrazi za partnerom koji vam se sviđa, koji se ne boji dubokog ulaska ili ćete prekinuti dugogodišnju zajednicu da biste započeli iznova?

Čitajte dalje, jer će vam sveobuhvatan pogled na vaše zvijezde ove godine dati uvid u vaš ljubavni život koji tražite.

Bik

Ove godine bik mora paziti na retrogradnu Veneru koja bi naglim promjenama mogla unijeti tjeskobu u vaš život.

Međutim, Bik može prebroditi ovu oluju i stvari će se uskoro okrenuti na bolje. Kada je ljubav u pitanju, možete se veseliti burnoj romansi sa svojim postojećim partnerom.

Oni koji su slobodni mogu se nadati da će upoznati nekoga vrlo posebnog između 28. svibnja i 22. lipnja 2022.

Oni koji žele prekinuti postojeće veze mogu primijetiti da se određeni bivši nada da će se vratiti u vaš život pred kraj godine. Međutim, na vama je hoćete li ih pustiti unutra ili ne.

Jarac

Pred Jarcima je snažna godina jer će u prvoj polovici ove godine doživjeti i zadovoljstvo i ljubav.

Drugo poluvrijeme moglo bi biti turbulentnije kada su u pitanju srčane stvari. Stoga morate paziti da radite na vlastitoj vrijednosti i preobrazite svoj život.

Ove godine također ćete vidjeti više od toga da ljubavnik iskusi stvari izvan vaših uobičajenih granica romantike i spojeva.

Djevica

Dok Djevica ove godine neće loviti partnera, ljubav će vam ipak doći na put. Možete izgraditi bližu vezu sa svojim bračnim partnerom u tjednu 12. travnja i ovog mjeseca će doći netko tko bi vam mogao postati vrlo važan.

Međutim, u mjesecu ožujku (2. tjedan) možda ćete se ponašati bezobzirno, što vam može donijeti nekoliko dana bezbrižne zabave.

Iako ste poznati po tome što odnose shvaćate ozbiljno, možda ćete više vremena posvetiti flertu i romantici umjesto da tražite tu smislenu vezu s ozbiljnim intenzitetom.