Foto:unsplash

Život se često kreće tako velikom brzinom za zračne znakove da oni malo obraćaju pozornost na svoje ljubavne živote.

Ipak, stvari srca su važne i donosimo mali uvid u to što će Blizanci, Vaga, Vodenjak doživjeti ove godine.

Dakle, čak i ako niste bili toliko zainteresirani za scenu spojeva, možda ćete se umjesto toga upustiti u ozbiljnu vezu! Čitajte dalje kako biste mogli razborito odabrati svoje ljubavne muke.

Vaga

Vaga je jedna od najvrijednijih radnika i godinu započinjete pozitivno. Ali retrogradna Venera u Jarcu u razdoblju siječnja čini ovo razdoblje emocionalno iscrpljujućim.

Ipak, vaš ljubavni život postaje bolji sredinom veljače, a ožujak je kada shvatite pravu iskru s nekim.

Oni željni braka mogu pronaći nekoga sanjivog između 29. rujna i 22. listopada 2022.

Vodolija

Dok Vodolija često stječe lošu reputaciju jer je najletljiviji od znakova zodijaka u pitanjima ljubavi; jednostavno vole određene stvari shvaćati ozbiljno.

Možete doživjeti sukob između 1. veljače i 9. travnja u kojem se osjećate vezano za partnera, ali želite zauvijek ostati slobodni društveni leptir.

Međutim, druga polovica godine donijet će more promjena s ljubavnikom koji razumije slobodu koju tražite i nudi vam prostor. Listopad 2022. izvrsno je vrijeme za zajednički odmor.

Blizanci

Ovaj znak će se usredotočiti na posao 2022., ali ostavljajući malo prostora za romantiku može vam pomoći u uspostavljanju zdrave ravnoteže.

Možete očekivati ​​lijep boravak s voljenom osobom kada Venera posjeti vaš znak od 23. lipnja do 17. srpnja. U drugoj polovici godine, Mars ćete možda primijetiti u svom znaku od 20. kolovoza.

To će osigurati da ste nastojeći ležerno upoznati zanimljive ljude za razliku od ozbiljne veze.

Međutim, parovi u braku mogu doživjeti retrogradni Mars od 30. listopada i doživjeti ozbiljnu dramu u vezi.