Foto:istock

Detaljan ljubavni horoskop za sedmicu od 22. do 28. novembra za sve znakove Zodijaka.

Ovan: Vaš ljubavni život se poboljšava, a neki pripadnici ovog znaka bi mogli svoju vezu podići a jedan viši nivo.

Strast i senzualnost učinit će da se vi i vaš partner odlično provedete i podijelite lijepe, romantične trenutke. Ako ste slobodni, vaša seksualnost je živahna i privući će mnoge ljude.

Ući ćete u nove avanture, zato se zabavite!

Bik: Vaš lični život je trenutno na odličnom mjestu. Vaša osjećanja prema partneru biće toliko duboka da ćete se iznova zaljubiti u njega. Vaša veza je savršena i to vas čini srećnim i smirenim.

Početkom sedmice zajedno ćete provesti zabavno, kvalitetno vrijeme koje će vas opustiti i okrepiti. Tokom vikenda ostanite mirni jer bi se mogle desiti neke nesuglasice.

Blizanci: Čini se da je vaš ljubavni život na dobrom putu. Ako ste u vezi, ona će postati još bolja.

Imaćete savršenu komunikaciju i dani će vam biti puni mira i harmonije. Ako ste slobodni, bolje vodite računa o sebi i postanite privlačniji. Spremite se da upoznate svoju drugu polovinu.

Rak: Osobe rođene u znaku Raka bi trebale biti manje zahtjevne prema svom partneru.

Budite veoma oprezni tokom vikenda, jer bi drugi ljudi mogli da izazovu probleme u vašoj vezi. Otvoreno razgovarajte sa svojim partnerom i pazite da ne dozvolite da bilo ko stane između vas.

Lav: Vaš ljubavni život će ove sedmice biti veoma povoljan.
Ako ste u vezi, na početku ste lijepog i mirnog perioda. Stvari između vas će postati još stabilnije i stvarnije.

Ako ste slobodni, mogli biste se povezati sa jednom osobom iz prošlosti i ovoga puta stvari će biti mnogo bolje.

Djevica: Ako ste u vezi, trebalo bi da budete veoma oprezni kako se ponašate prema svom partneru.

Ne govorite stvari koje ne mislite, jer biste kasnije mogli zažaliti. Ako ste slobodni, vrijeme je da se riješite svoje usamljenosti.

Uskoro ćete upoznati svoju drugu polovinu, pa nemojte oklijevati da izrazite sebe i svoja osjećanja prema njoj. Sreća će biti na vašoj strani.

Vaga: Samo kroz otvoren i iskren razgovor moći ćete da se povežete sa svojim partnerom i izgradite čvrstu vezu.

Riješićete svoje probleme i provesti lijepe trenutke strasti i ljubavi. Ako ste slobodni, preispitaćete mnoge stvari i shvatiti da ste pogriješili. Sada kada znate šta želite, možete promijeniti svoje načine kako biste to postigli.

Škorpija: Bez obzira koliko vam je teško i koliko se loše osjećate zbog nekih stvari koje vas muče, nemojte odustati, jer bi vaša veza mogla biti uništena.

Ako ste slobodni, pobrinite se da trajno zatvorite svaka vrata prošlosti, riješite se svega što vas sputava i povređuje. Planirajte nove početke koji će vas oživjeti i oduševiti.

Strijelac: Vaš ljubavni život se polako popravlja, ali morate promijeniti i popraviti neke stvari koje vas muče.

Vaša veza će postati idealna i moći ćete da se opustite i posvetite partneru, izražavajući svoju duboku ljubav i privrženost.

Ako ste slobodni, ove sedmice možete napraviti prvi korak da priđete osobi koja vas zanima. Ne oklijevajte, jer će njihov odgovor sigurno biti pozitivan.

Jarac: Vratite se u stvarnost i riješite probleme koje imate. Iskreno razgovarajte sa svojim partnerom i razgovarajte o tome šta vam je zaista potrebno i šta morate učiniti da poboljšate svoju vezu. Na taj način će znati kuda stvari idu i pomoći će vam da se smirite.

Ako ste slobodni, nemojte se razočarati i ne odustajati. Uskoro bi se vaš ljubavni život promijeniti.

Vodolija: Jako je važno da iskreno razgovarate o svemu onome šta vas muči u vašoj vezi. Budite pažljivi prilikom donošenja važnih odluka i pažljivo birajte riječi koje upućujete svom partneru. Budite razumni i pomirljivi i sve će biti u redu.

Prestanite biti besposleni i uzmite stvari u svoje ruke, jer vam niko drugi neće pomoći.

Ribe: Vaš ljubavni život vam mora biti prioritet ako želite probuditi strast i učiniti vašu vezu uzbudljivijom. Ako ste slobodni, stvari u vašem ljubavnom životu će se promijeniti zahvaljujući novom poznanstvu koje će ispuniti vaš život ljubavlju i šarenim trenucima.

Živite svaki trenutak, uživajte i ne dozvolite da vam bilo šta pokvari dobro raspoloženje.