Koje znakove zodijaka će biti izuzetno teško osvojiti i zašto se neke žene ponašaju tako hladno u odnosima sa muškarcima?

Ne može se svim ženama prići tako lako. Ponekad, da bi stekli naklonost, muškarci moraju da provedu mnogo više od jednog mjeseca.

Ovom hladnom ponašanju doprinose mnogi faktori, pa cilj osvajanja srca „snježne kraljice” možda i nije najlakši zadatak.

Astrolozi vjeruju da na „ledeno srce“ žene i te kako utiče njen horoskopski znak, položaj Venere i mnogi drugi aspekti koji je čine poprilično hladnom i sa kojom muškarci moraju pronaći poseban pristup da bi izgradili ozbiljnu vezu.

Otkrijte ko su „najhladnije“ dame Zodijaka.

Jarac

Žena Jarac uglavnom izgleda vrlo hladno, sebično i nepristupačno. Predstavnice ovog znaka često biraju starije muškarce jer traže samouvjerenog partnera.

Ne vole da gube vrijeme na duge romanse i malo ih zanimaju lake intrige. Da bi osvojio njihovo srce, svaki muškarac će morati da uloži sve napore.

Jarčevi u vezi mogu dugo da kriju svoja osjećanja, a ni posle nekoliko godina neće pokazati koliko vole partnera.

Da, ove žene sa mukom izgovaraju nježne riječi ljubavi, jer ne vole da izlažu svoje emocije i drže sve u sebi.

Lav

Takođe, žene Lavovi se mogu smatrati neprobojnim znacima Zodijaka.

One dobro znaju svoju vrijednost, jer su predstavnice ovog horoskopskog znaka kraljice koje definitivno ne žele da se mijenjaju i neće tolerisati ni najmanje znake nepažnje.

I čim Lavica osjeti da je muškarac ne cijeni, rado će naći zamjenu.

Djevica

Djevice se takođe mogu uvrstiti na ovu listu, jer su veoma izbirljive u ljubavi.

U početku će odvagati sve za i protiv, a tek onda će odlučiti da li će izaći na sastanak ili ući u ozbiljnu vezu, pa privlačenje njihove pažnje nije tako lako.

Djevice vole da kontrolišu sve, uključujući i svoja osjećanja. Na početku veze ovaj horoskopski znak će se ponašati kao snježna kraljica, jer se njihovo srce i povjerenje moraju zaslužiti, a osjećanja se moraju dokazati vremenom.

Riba

Ribe jasno znaju šta žele, ali žele da sve bude kao u bajci: prsten, kočiju i princa na belom konju, jer su uvjerene da muškarci treba da daju poklone, da ispunjavaju svaku želju i da preuzmu punu odgovornost za sve.

Da biste osvojili srce Riba, naravno, moraćete da pokušate, a nakon toga sledi još jedan težak zadatak – zadržati ovaj horoskopski znak.

Za njih je veoma važno da ih muškarac pokazuje brigu i pažnju.

Vodolija

Naša sljedeća snježna kraljica je Vodolija. Predstavnici ovog horoskopskog znaka su društveni, ali to ne znači da će vam otvoriti dušu.

Čak i ako lako pristanu na prvi sastanak, nije lako brzo dobiti njihovo srce.

Osim toga, moguće je da će, čim dođe do ozbiljne veze, odmah odstupiti, pogotovo ako su već uspeli da se „opeku“ u ljubavi.

Takođe, muškarac će ženama Vodolijama morati stalno da dokazuje svoju ljubav i odanost.

Blizanci

Žena Blizanac ima prilično neobičan karakter, nisu tako jednostavne kao što izgledaju na prvi pogled.

Druženje sa njima je izuzetno interesantno, posebno ako slušate njihove dugačke priče (usput, unaprijed odlučite da li ste spremni da ubuduće posvetite vrijeme tim pričama).

Svađanje sa Blizancima je gotovo beskorisno, a njihovi postupci potpuno nepredvidivi.

Za ljubavnu priču čekaju svog princa, pa će sa njima moći da započnu vezu samo ako one same to žele.

Takve žene možete osvojiti samo elokvencijom, a sekundarno poklonima i pažnjom.