Foto:pixabay

Blizanci trebaju dati prioritet potrazi za srodnom dušom jer je ovo ljeto najpogodniji period za susrete. Pitanja srca će biti na prvom mjestu. Vodenjaci trebaju biti izuzetno oprezni prije nego što započnu novu vezu. Ne obraćajte pažnju na komentare okoline i slušajte srce!

Ljubavni horoskop za ljeto 2021. godine donosi dobre prognoze za osobe koje traže srodnu dušu. S druge strane, oni koji su u vezi mogu očekivati manje turbulencije zbog aktivnosti retrogradnih planeta.

Saznajte što vaš horoskopski znak očekuje na polju ljubavi tijekom ljeta 2021. godine:

Ovan
Ovnove ovog ljeta očekuju velike i povoljne promjene.

To se posebno odnosi na one koji su već u vezi. Bit će mnogo svijetlih trenutaka koji će vam pomoći da ojačate bliskost s voljenom osobom, ali i izazova koji će vam na kraju donijeti samo još veću snagu.

Usamljeni Ovnovi će pokušati pronaći simpatiju na društvenim mrežama i tako uspostaviti kontakt.

Bik
Slobodni Bikovi imaju šansu da na putovanju upoznaju mnogo pozitivnih ljudi, a s nekim će poželjeti započeti i romantičnu vezu.

Ipak, lipanj/jun će biti period flerta, jer će procjena karaktera neke osobe biti izuzetno teška zbog retrogradnog Merkura.

U srpnju/julu i augustu očekuje vas bolja romantična energija. Krajem ljeta moguć je početak jedne ozbiljne veze.

Blizanci
Blizanci trebaju dati prioritet potrazi za srodnom dušom, jer je ovo ljeto najpogodniji period za susrete.

Pitanja srca će biti na prvom mjestu po važnosti.

Bit ćete kreativni u zabavljanju i druženju, a to čini da zračite privlačnom energijom. U vezama vladaju mir i harmonija.

Nastavak na sledećoj strani…