Pojedini Rakovi će se zaljubiti kao nikad do sada, a čak to može biti i tajna ljubav. Ipak, neka razmisle je li to za njih i neka ne žive u oblacima. Za Škorpione, pomrčina Mjeseca 19.11. pojačava sklonosti ka ishitrenom ulasku u vezu s osobom koja nije najbolja za vas – iza lijepih manira i slatkih riječi, krije se osoba od nepovjerenja!

 

OVAN

Pred vama je dosta uzbudljiv period kada je ljubav u pitanju. Mnogi Ovnovi mogu imati par težih situacija koje se mogu razriješiti do kraja godine. Venera, planet ljubavi, čini vas privlačnim, senzualnim i sretnim što imate partnera pored sebe.

Veliku strast možete očekivati kada Mars bude tranzitirao kroz vaše polje partnera, do 29.10. Velika ljubav, zaljubljenost, strast, će vas usmjeriti ka kvalitetnom partneru i ozbiljnoj vezi ili braku. Ako već imate partnera, onda imate veliku želju da vaša ljubav bude još dublja i nije vam bitno jeste li službeno u braku.

Vrlo bitna stvar je i od strane retrogradnog Merkura do 18.10., gdje se mogu osobe iz prošlosti vraćati u vaš život pa je na vama izbor hoćete li odoljeti iskušenjima. Pojedine osobe se i vraćaju starim ljubavima s ponovnom šansom. Vaš planet Mars ulazi u Škorpiona i samim tim jača vaš libido i daje vam ogromnu strast koja se teško može suzbiti.

BIK

Kada je ljubav u pitanju vi više nemate strpljenja kao ranije. O svemu sada treba dobro razmisliti i ne brzati, jer će ovaj period biti teži.

Budi se želja da više vremena provodite s voljenom osobom ili ako nemate partnera sada možete upoznati srodnu dušu.

Pojedini Bikovi će poželjeti osvježiti svoj ljubavni život i vratiti ga na početak, kakav je bio. Moguće su i veće neke obaveze kod pojedinih pa da nemate vremena za partnera. Slobodne osobe trebaju paziti kome poklanjaju svoje srce i bolje upoznati osobu prije nego uđu u vezu.

Tijekom perioda pomrčine 04.12. (u vašem osmom polju), možete se lijepo povezati s partnerom i obogatiti vaš intimu. Sredinom prosinca/decembra Mars prelazi u vaše osmo polje pa možete imati totalne transformacije i preokrete.

Nastavak na sledećoj strani…