Foto:istock

Valentinovo je vrlo blizu i mnogi od nas mogu imati poteškoća u pronalaženju pravog poklona za svog partnera. Zvijezde nam dolaze u pomoć dajući nam ideje da poklonimo pravu stvar pravoj osobi. Sve što trebate je znati horoskop osobe koju volite.

OVAN

Njegov dar: Ono što je Ovnu potrebno u ovom razdoblju je malo opuštanja. Omiljeni poklon može biti opuštajuća masaža. Vruće ulje svijeća može u njemu ponovno rasplamsati strast koju Venera u Jarcu učvršćuje. Njezin dar: Žena Ovan ne voli se baviti neaktivnim ili opuštajućim aktivnostima. Šteta! Jer bi joj meditacija koju bi vodio stručnjak bila itekako potrebna. Uzbudljiva alternativa za njega bila bi hodanje po svjezem vazduhu.

BIK

Njegov dar: Bik ne voli iznenađenja i bilo bi bolje da se ne miješa u njegove navike. Mars je upravo ušao u njegov znak, tako da možete udovoljiti njegovoj želji da dominira, predlažući 24 sata zaredom da radi što god želi. Njezin dar: Udovoljiti ženi Bika vrlo je jednostavno, ako je unaprijed pitate. Iako se brzo prilagođava, na kraju je uvijek ono što naredi. Ako želi žirafinu torbu ili skupe cipele, svakako biste je joj trebali udovoljiti i ispuniti njene želje.

Nastavak na sledećoj strani…