Mjesečni horoskop za siječanj predviđa da će zvijezde tijekom ovog mjeseca pokazati posebnu naklonost prema nekoliko znakova Zodijaka. U nastavku provjerite koja su 3 horoskopska znaka u pitanju.

Blizanci

U januaru ćete biti najaktivniji. Od prvog do posljednjeg dana u mjesecu osjećat ćete se kao da ste dio čarobne atmosfere.

Velike su šanse da će vam se ostvariti najdraža želja čijem ste se ispunjenju gotovo prestali nadati.

Prema kineskom lunarnom kalendaru, 2022. je godina Tigra, pa ćete se voditi ambicijama svega što radite – pripremite se na iznenađenja i ne zaboravite da se čuda uvijek mogu dogoditi.

Strijelac

Sve vaše želje na polju ljubavi i romantike bit će ispunjene. Oni predstavnici ovog znaka koji su dugo čekali da upoznaju svoju srodnu dušu, u siječnju će biti ugodno iznenađeni novim poznanstvom.

Strijelci će u vezi, pak, razmišljati o braku i zajedničkom životu. Ako postoji osoba koja vam se već dugo sviđa, siječanj je pravi mjesec da budete hrabri i napravite prvi korak.

Vodolija

U januaru ćete se truditi da vam se želje ostvare. Ovaj mjesec za predstavnike ovog znaka bit će najsretniji u godini.

Sreća će pokriti mnoge aspekte vašeg života: zdravlje, financije i osobne odnose.

Imat ćete dovoljno energije i inspiracije te riskirati. Ako želite donositi bolje odluke, vrlo je važno slušati svoj unutarnji glas.