Foto:istock

Svoje frustracije zbog nezadovoljstva koje osjećaju u vezi horoskopski znaci ispoljavaju na potpuno različite načine. Blizanci postaju konfuzni, brinu, Bikovi glume lažnu sreću.

OVAN: Ovnovi svoje partnere počinju da isključuju iz svakodnevnog života i izbjegavaju razgovor sve dok ne postane neizbježan.

Kad je Ovan zaljubljen, s partnerom želi da podijeli sve, od onih smiješnih detalja iz svog života do teških stvari, ali i sto tako želi i da sazna sve o životu voljene osobe.

Ovnovi su jasni kad su u pitanju njihove namjere. Ako se nađete u situaciji da se pitate da li se u vašoj vezi dešava nešto loše, znajte da je to znak za uzbunu.

BIK: Kad su nesretni trude se da to pred drugima sakriju. Energija koji ulažu kako bi na društvenim mrežama stvorili privid fantastičnog života ili uređivanje svog životnog prostora biće sve veća kako njihovo nezadovoljstvo vezom bude drastičnije.

Bikovi su estetičari, vizualni i društveni ljudi, tako da često njihova sreća zavisi od toga kako se oni čine drugim ljudima.

Što su nesretniji i nezadovoljniji svojim životom to će se više oslanjati na percepciju drugih.

Nastavak na sledećoj strani…