Foto:pixabay

Astrolog uvjerava da će se, ako ispravno zaželite želju, sigurno ostvariti. Da biste to učinili, morate uzeti u obzir svoj horoskopski znak, jer svako zviježđe ima pomoćnike – to su njihovi elementi.

Koristeći element svog horoskopskog znaka, možete zaželjeti želju, a ona će se ostvariti s vrlo velikom vjerojatnošću.

Znakovi zodijaka Ovan, Strijelac i Lav pripadaju elementu Vatre.

Vatra će pomoći ovim znakovima u ispunjenju želje. Kako bi se željeno što prije ostvarilo, potrebno je u mraku, uz svjetlost svijeća, zaželjeti želju i napisati je na komad papira. Ako je želja da se nečega riješite, tada se bilješka mora odmah spaliti u vatri svijeće.

Ako, naprotiv, želite nešto kupiti, onda morate što češće navečer uz svijeće čitati svoju želju napisanu na papiru. Kada se izvrši, ova snimka mora biti spaljena.

Znakovi zodijaka Ribe, Rak i Škorpion pripadaju elementu Vode.

Astrolog preporučuje da se predstavnici ovih zviježđa obrate vodi za pomoć. Najbolje je zaželiti želju na obali akumulacije.

Stojeći kraj vode, trebate napisati svoj san na komad papira, začepiti ga u staklenu bocu i baciti u vodu. Od lista papira možete sa željom napraviti čamac i pustiti ga da teče.

Zodijački znakovi Jarac, Bik i Djevica su pod okriljem elemenata Zemlje.

U skladu s tim, oni trebaju zatražiti pomoć od Zemlje. Da biste ispunili svoje snove, trebate svoje želje napisati na list, zapečatiti ga u prekrasnu kutiju ili kutiju i zakopati pod korijenje drveća koje se širi. Postoji još jedan način da svoju želju ostvarite .

Koliko god čudno zvučalo, novac donosi sreću u sazviježđa elementa zemlje. Kako biste što prije ostvarili svoj san, morate sa sobom nositi novčić. Dok čekate da se san ostvari, nije preporučljivo posuđivati ​​novac.

Znakovi Vodenjak, Vaga i Blizanci pripadaju elementu zraka.

Da bi ispunili svoje snove , trebaju uzeti kinesku svjetiljku (može i balon s helijem), napisati želju na njoj i lansirati je u nebo rano ujutro.

Osim toga, njegovana želja za znakovima elementa zraka može se ostvariti ako to ostvarite tijekom zabave s prijateljima. Ljudi, istomišljenike ili prijatelje privlače ovi znakovi zodijaka sreće.