Foto:pixabay

Oktobar i duh jeseni, raniji zalazak Sunca i izlazak Meseca – sve više miriše na pojavu novih ljubavi i poletnih emocija, piše Sensa. Astrolozi najavljuju da će u oktobru posebna romantična magija očarati naša srca, a evo koja 3 horoskoposka znaka očekuje najveća sreća u ljubavi:

Ovan

Usamaljeni Ovnovi biće u dilemi kada su ljubavni odnosi u pitanju. Važno je da donesete odluku u skladu sa porukom svog srca. Moguće je da ćete se zaljubiti kao nikada do sada. Nemojte dozvoliti da strah od vezivanja ili promjene ukrade sreću. Vi ste na prekretnici života, trebalo bi da uživate u dobrim vremenima umjesto da postavljate pitanja. Zauzeti Ovnovi rješavaju probleme i napokon vlada harmonična atmosfera. Očekuje vas obnavljanje bliskosti i varnice strasti koje će oživjeti odnos sa partnerom.

 

Lav

Slobodni Lavovi u oktobru će imati mnogo mogućnosti za ulazak u ljubavne veze. Stari odnosi moraju se polako razvijati i trebali biste biti strpljivi. Svaki trud koji uložite u vezu, duplo će vam se isplatiti. Maštajte i desiće se, razgovarajte i riješićete. U odnosu sa partnerom pronalazite zajednički odgovor. Očekuju vas lijepe prilike, a neki susreti su možda već zapisani u sudbini.

 

Jarac

Slobodni Jarčevi biće veoma ambiciozni i uspješni na polju ljubavi. Oni koji su u vezi uvešće u odnos još više iskrenosti, empatije i podrške. Osjećate se voljeno, sigurno i predivno. Spremni ste da otkrijete svoja osjećanja, a zauzvrat dobijate talas divnih emocija. Zvijezde pozitivno reaguju na vaše želje, a ovo je jedan od nježnijih perioda u godini. U ljubavi idete pravim putem. Sa partnerom pravite dugoročne planove, a od 17. oktobra vaši zajednički projekti se realizuju, sretni ste.

( GLOSSY, SENSA )