Ljubav ponekad nalazimo na najčudnijim mjestima, a tako je bilo i u slučaju Džejde koja je svog supruga pronašala u naručuju žene s kojom ju je varao njen tadašnji  vjerenik.

Džejd Parvis iz Škotske ispričala je na Tiktoku svoju neobičnu ljubavnu priču. Opisala je kako je njen bivši vjerenik, s kojim je bila tri godine, odlazio u mjesto udaljeno oko 300 km kako bi je varao sa ženom koja je bila u vezi dugoj pet godina.

Otkrila je i kako su se ona i dječko preljubnice udružili kako bi se osvetili svojim nevjernim partnerima, ali i da su završili zajedno, a sada su i u braku.

– Njen dječko i ja odlučili smo da im se osvetimo. Vozio se oko 300 kilometara da dođe do mene. I nikada nije otišao. To je bilo prije sedam godina, a sada smo već četiri godine vjenčani. Mislim da smo mi pobijedili – objasnila je uz svoju objavu.

Pokazala je i sliku sebe i supruga na njihovom vjenčanju.

U jednom od videa koje je objavila na tu temu, Džejd je objasnila da je njen bivši vjerenik ljubavnicu upoznao preko Fejsbuka, a upravo je ona bila ta koja se javila njoj i rekla joj da je vjerenik vara s njom.

U početku je Džejd je bila prijateljica s tom ženom, ali tada se sprijateljila s njem dječkom, pre nego su na kraju završili zajedno.

Iako su mnogi bili oduševljeni ovom ljubavnom pričom, bilo je i onih koji su posumnjali u njenu sreću. Naime, pitaju se zašto ona i dalje govori o tome ako je preboljela bivšeg i sretna je u braku sa svojim suprugom.

https://www.tiktok.com/@jadepurvis53/video/6907137242872007937?referer_url=https%3A%2F%2Fwww.kurir.rs%2F&referer_video_id=6900636288517557505&is_copy_url=1&is_from_webapp=v1

kurir.rs/Daily Mail