Foto:pixabay

Jedna od zabluda, kada je ovaj znak u pitanju – je njihov neodoljiv osmijeh i šarm. Nikad ne zaboravite da su apsolutno šarmantni i nasmijani sa svima, te da ako želite nešto više s njima, morate se svojski potruditi. Dakle, to što su vam se nasmijali, ne znači da će biti vaši…

Venera, božica ljubavi, otkriva najviše kako pristupamo vezama, romantičnim momentima i ljubavi. Njezin položaj u znaku, kućama i njezini aspekti, dakle, pokazuju kako i na koji način iskazujemo ljubav, piše horoskopius.com

Vaga!

Vaga je znak kojim vlada Venera, tako da je žena Vaga u stalnoj potrazi za harmoničnim odnosima. U ljubavi, Vaga traži ekvilibrijum, savršenu ravnotežu duha i tijela, partnera koji će je obasuti papirnatim srcima i svježim cvijećem.

Ona uživa kada je voljena i bit će potpuno posvećena svom izabraniku. Iako Vage djeluju smireno i pribrano, one mogu biti vrlo užurbane i romantične kada su opuštene. Žena Vaga ne igra igre kada voli. Vrlo su pažljive i ponekad bolno iskrene. Dakle, ovdje nema igara, jer to ne bi bilo fer!

Da je kralj Solomon bio kraljica, svakako bi bio Vaga. Žena Vaga utjelovljuje pravičnost, pravdu i ravnotežu. Iznimno su društvene i imaju dara za komunikaciju. Karizmatične su, zanosne i mogu vrlo lako osvojiti ljude oko sebe. U ženi Vagi se utjelovljuje fantastičan miks racionalne logike i nestalne emocije. Uvijek je otvorena za zdrav razum, logiku i dobronamjerne savjete za svoje pogreške, ali samo ako umijete logično da joj ih ukažete.

Žena Vaga sa svojim svevidećim i sveobuhvatnim pogledima na svijet oko nje, ostvaruje snažnu vezu sa svojim partnerom, jer će u argumentima uvijek vidjeti i drugu stranu. Njezina racionalnost i hladna logika savršeno su spremni sagledati problem iz svih kutova i da se uvijek stave u poziciju drugih.

Zato drugima može djelovati da su one neodlučne, međutim, one samo sagledavaju sve kutove i mogu se staviti u svačiju poziciju. Malo se kojem drugom zodijačkom znaku, ova sjajna osobina može pripisati. Potreban im je partner koji će im dati savjet i podršku, a samim tim traže harmoničnu i snažnu vezu. Najviše se slažu s Blizancima i Vodenjacima.

Muškarac Vaga u ljubavi

Vaga muškarac je netko tko je pronašao tajnu savršene harmonije. Vrlo lako se zaljubljuje. Također, ne voli igre i ako vam kaže da će vas nazvati, onda možete biti sigurni da će vam telefon zazvoniti.

Tipičan muškarac Vaga želi zadovoljiti i da njega zadovolje. Željan je zavođenja. Šarmantan je. Ne možete mu odoljeti. Senzualan i sentimentalan ljubavnik. Očekujte totalnu romansu, krevet posut laticama crvenih ruža, upaljene mirisne svijeće po čitavoj sobi. Muškarac Vaga osjeća se kao kompletna ličnost jedino kada je u vezi i dat će sve od sebe da to potraje.

On cijeni i njeguje stabilnost i ravnotežu sa svojim partnerom. Nepristran i iskren, muškarac Vaga uvijek će se truditi da riječima ne povrijedi osobu pored sebe. Na sve moguće načine izbjegavat će konflikte i provoditi mirnoću u svom životu. Objektivni su, fer i uvijek u stanju vidjeti obje strane argumenta, baš kao i žena Vaga. Ponekad se bori s neodlučnošću i njegov strah da ne donese pogrešnu odluku može ga spriječiti u donošenju iste. Zgodni i šarmantni, pobrat će mnoge uzdahe i poglede, gdje god da se nađu.

Cilj romantičnog muškarca Vage je zadovoljiti svog partnera u svakom pogledu. On će staviti partnerova zadovoljstva prije svojih, što ga čini idealnim partnerom. Onaj tko prepozna tu njegovu vrlinu, svakako će biti nagrađen i to više puta.

Najviše se slažu s Blizancima, Vodenjakom, Strijelcem i Lavom.