Foto:pixabay

OVAN

LJUBAV: Imate pomalo grub smisao za humor i grohotan smijeh. Danas ova dva aspekta Vaše ličnosti dolaze do izražaja. Ukoliko Vaš partner bude negodovao, a ima sva prava na to, i zaprijeti da će Vas lišiti svih pogodnosti koje imate u međusobnom odnosu, kako ćete reagovati?

Ako imate još jedan loš vic koji želite ispričati, možda bi se Vaš partner jednostavno trebao pomiriti sa situacijom i uslovno rečeno zanemariti Vas!

POSAO: Oslonite se na svoju intuiciju. Glas u Vašoj glavi Vam tačno govori kako dalje, i s togavjerujte sebi. Ljudi Vam mogu pomutiti pamet činjenicama koje su neistinite ili nisu potvrđene. Nemojte dozvoliti da Vas izbace iz kolosijeka. Slušajte sebe.

ZDRAVLJE: Poravnanje planeta ukazuje na to da je vrijeme da položite stanete i razmislite o svom cilju. Ako Vas misli vode u mnogim smjerovima, biće jako teško, ako ne i nemoguće, postići cilj. Pobrinite se da obezbijedite sebi sve što Vam je potrebno.

Odmor omogućava Vašem tijelu da se odmori. Što se tiče ishrane, pokušajte u svoj meni uključiti cveklu, paradajz i mladi maslačak u kako biste očistili jetru. Ono što je najvažnije, fokusirajte se na vježbe koje možete raditi gotovo svaki dan.

Nastavak na sledećoj strani…