Horoskop za SUBOTU 28. AVGUST 2021: LJUBAV, POSAO, ZDRAVLJE

OVAN

LJUBAV: Ne dozvolite da Vas današnja energija natjera da obećate nešto što ne možete ispuniti. Poostoji šansa da možete pretejerati pod uticajem trenutne palentarne konfiguracije. Možda ste Vi i Vaš partner odlučili da riješite situaciju koja Vas je mučila, ali ćete samo pogoršati situaciju ukoliko se ne potrdite maksimalno. Uradite ono što morate i zabavite se.

POSAO: Umjesto da čuvate i štitite ono što imate, ovo je period kada treba da krente naprijed i pronađete nešto novo. Sanjajte velike snove. Izdignite se iznad svojih granica. Imaćete svu podršku koja Vam je neophodna. Samo trebate poduzeti prve korake.

ZDRAVLJE : Danas se osjećate malo bolje. Situacija je stabilnija, emocionalno gledano. Ne osjećate se više kao da Vam neko troši energiju. Ovo Vas malo zabrinjava jer volite biti potrebni. Fokusirajte se na sebe! Učinite za sebe ono što radite za druge. Postavite sebi mali cilj, poput pripreme večere ili šetnje nakon iste, a nakon što to učinite, pohvalite sebe.

BIK

LJUBAV: Pod uticajem trenutne planetarne energije će Vam biti teško da budete skoncetrisani i orijentisani na realnu situaciju. Imate veliki izbor stvari koje možete raditi zajedno sa partnerom, ali s obzirom na to kako se stvari odvijaju, nećete nigdje otići. Biće Vam teško odlučiti se za samo jednu stvar. Pokušajte sami sebe iznenaditi za promjenu.

POSAO: Uskladite se sa ljudima koji su asertivni i ne boje se neuspjeha. Važno je imati takve ljude na svojoj strani, umjesto da ih imate protiv sebe. Ovakvi ljudi Vašem timu daju ogromnu snagu Vašim resursima.

ZDRAVLJE I SAVJET: Sav naporan rad će se na kraju isplatiti, a danas ćete dobiti prve naznake nagrade koja Vas očekuje! Disciplina koje ste se pridržavali u smislu svoje kondicije trebala bi Vam pokazati pozitivne rezultate.

Uglavnom osjećate unutrašnje zadovoljstvo. Disciplina Vam pomaže da imate veću inspiraciju. Danas ćete uvidjeti da Vam mnogo toga ide od ruke. Nemojte se previše opuštati, ali uživajte u svježem naletu pozitivne energije!

Nastavak na sledećoj strani…