Foto:pixabay

OVAN

LJUBAV: Danas imate priliku da učvrstite relativno nov odnos u koji ste nedavno stupili. Ako ste sa nekim imali isključivo platonski odnos, možda je vrijeme da tu osobu odvedete na neko posebno mjesto i pokažete joj koliko ste ozbiljni po pitanju cijele situacije. Takođe, morate prevazići svoje strahove po tom pitanju jer ne možete znati šta Vas čeka ako ne pokušate.

POSAO: Borite se protiv onih koji Vas maltretiraju. Kada dođe do tenzije, Vi znajte da ste u pravu za sve što govorite. Ljudi sa kojima radite, a nisu dio tog sukoba, su preopterećeni tenzijom koja se stvorila . Neka Vas to ne remeti.

ZDRAVLJE: Područje neposredno ispod i iza crijeva jeste mjesto gdje osjetimo najjači intezitet instikta. Neobjašnjiv osjećaj koji Vam govori šta da radite dolazi direktno iz ovog dijela tijela. To je više od samog centra.

Instikt radi kako bi uravnotežilo Vaš centar. Da biste napravili pravi izbor u životu, morate imati jasan put do ovog područja tijela. Da biste njegovali instikt, obratite pažnju na zdravlje jetre. Preporučuje se svježi paradajz.

BIK

LJUBAV: Neko koga ste nekada davno upoznali, ponovo se vraća u Vaš ivot, nenadano. Ta osoba se sjeća perioda kada ste bili potpuno drugačiji u odnosu na trenutnu situaciju. Spremna je da ispravi greške iz prošlosti i želi ponovo pstvariti odnos sa Vama. Možda bi vrijedilo pokušati jer nemate šta izgubiti, a vjerujemo i da ćete se Vi osjećati bolje.

POSAO: Ne donosite prebrze zaključke. Ovo nije vrijeme za pretpostavke. Ovo je vrijeme za prikupljanje važnih informacija. Sve što uradite prenaglo će Vam se obiti o glavu i moraćete raditi sve ispočetka. Preporučujemo Vam da se opustite.

ZDRAVLJE: Imate dobru ideju o tome šta želite, ali skloni ste internalizaciji svojih ciljeva, pa se tako odričete podrške koju imate. Razmislite o tome da napravite večeru kod kuće i pustite ljude sa kojima živite u svoj tajni svijet!

Ovo će se isprva djelovati zastrašujuće, ali dodirnućete ih svojom otvorenošću, a dani i sedmice koji dolaze će biti samo još bolji kada je vaš odnos u pitanju. Kada ste već u kuhinji, skuvajte nešto što Vas najbolje opisuje.

Nastavak na sledećoj strani…