Foto:pixabay

OVAN

LJUBAV: Danas imate razloga da se radujete budućnosti. Jedna osoba, koja Vam se jako dopada, je sada slobodna, što znači da Vam je dostupna u svakom smislu. Kako bi se mogao oduprijeti ovom iskušenju? I zaista, kada ste Vi uspjeli odoljeti iskušenju?

POSAO: Duboko u sebi, znate da ste u pravu za to što govorite. Međutim, pokušaj da uvjerite svoje nadređene u to je sasvim druga priča. Biće Vam jako teško uvjeriti bilo koga. Kao da žele da se ne slažu sa Vama.

ZDRAVLJE: Današnji tranzit Vam daje osjećaj da bi se nešto moglo uraditi bolje da imate više vremena da sjednete i isplanirate sve kako treba. Možda ovo Vaše tijelo govori? Imate li osjećaj da se u Vašem životu dešava previše stvari da biste održali zdrav način života koji želite? Prije svega, ne osuđujte sami sebe. Krenite ispočetka, postavljajući sebi realne ciljeve.

BIK

LJUBAV: Ako čujete za tuđe vjenčanje ili vjeridbu, možda i Vi dođete do neke bitne spoznaje u životu. Današnja atmosfera inspiriše kako Vas tako i Vašeg partnera da razmotrite mogućnosti vezane za budućnost, što je prouzrokovano dešavanjima među vašim prijateljima. Oboje ste u iskušenju, ali će vam trebati vremena za razmišljanje.

POSAO: Znate nešto što neko drugi ne zna i volite imati ovakvu vrsti moći. Budite oprezni. Nije vrijeme za nepotrebne tračeve i glasine. To Vam može samo nauditi u nekom narednom periodu.

ZDRAVLJE: Današnji tranzit će Vas probuditi mirisom kafe. Sve se svodi na odbacivanje starog i uvođenje novina u Vaš život. Vaša prva misao bi mogla biti da želite očistiti svoj ormar kao i životni prostor.

Razmislite: lakše je unijeti novo ako za to imate dovoljno prostora! Uzmite u obzir i pravilno disanje jer svaki izdah je mini čišćenje ogranizma, pa se potrudite da svaki izdisaj bude dug i snažan.

Nastavak na sledećoj strani…