BLIZANCI

LJUBAV: Vaši prijatelji zasigurno znaju kako da Vas povrijede. Današnje planetarno poravnanje dovodi do nezgodne situacije u kojoj ćete odlučiti ili poduzeti nešto po tom pitanju ili se jednostavno dići ruke od svega. Čini se da nema sredine u svemu ovome. Ili hoćeš ili nećeš. Odvojite dovoljno vremena kako biste razmislili i mudro odabrali.

POSAO: Iskoristite informacije koje ste do nedavno prikupljali i bilježili. Potrebno je da se dokažete nekome važnom. Vaš arsenal informacija je mnogo vrijedniji nego što djeluje na prvi pogled. Iskoristite to u svoju korist.

ZDRAVLJE: Osjećate se kao da ne možete vjerovati svojim očima. Vrijeme je da pogled usmjerite na ono što osjećate da Vam nedostaje. Konzumiranje biljke poznate kao “eyebright” u čaju ili beta-karotena koji se nalazi u mrkvi, kajsijama i dinjama pomoći će Vam da ojačate svoj vid. Ove biljke su korisne i za mnoge druge stvari.

RAK

LJUBAV: Današnje poravnanje planeta stavlja Vaš ljubavni život u fokus. Ako doživljavate plamen strasti, možete očekivati da će se situacija dodatno zagrijati već danas. Vaš partner želi sve osim ustaljene rutine na koju ste navikli. Žele akciju, uzbuđenja i stras! Jeste li na visini zadatka? Dobro razmislite na šta pristajete.


POSAO: Budite otvoreni za neočekivane ideje i mogućnosti. Čak i najbolje osmišljeni planovi će uspijeti samo ako ste voljni prihvatiti ono što niste planirali. Budite otvorenog uma i vjerujte u sebe. Ovo je Vaš put do uspjeha.

ZDRAVLJE: Bliži ste istini nego ikada prije. Važno je da zauzmete stav o onome u šta vjerujete. Empatija i saosjećanje mogu pomoći samo donekle jer je ponekad ljudima potrebno više motivacije!

Ono što znate da je istina trebate podijeliti sa ostatkom svijeta. Kuda god krenuli, sigurno ćete privući ljude slične sebi. Priuštite svojim umornim stopalima vruću kupku sa nekoliko kapi ekstrakta lavande!

Nastavak na sledećoj strani…