Foto:istock

Astroprognoza za ponedjeljak 30. avgust 2021godine

OVAN

LJUBAV: Čini se da će sve što danas budete radili imati snažan uticaj na život Vama bliske osobe. Današnja planetarna energija sa sobom nosi želju i sposobnost da napredujete punom parom. Naravno, voljeli biste da Vaš partner bude tu sa Vama, kao podrška. Ali ako Vaš partner ne može održati tempo uz Vas, budite spremni sami da idete naprijed.

POSAO: Usporite malo i primijetićete priliku koju niste primijetili u proteklih nekoliko dana, jer ste bili ste previše zabrinuti za tuđe probleme. Sada kada ste usporili, vidite jasniju sliku oko sebe.

ZDRAVLJE: Potrudite se ovih dana da se više zabavljate! Imate dovoljno energije i tolerišete više nego što ste mislili da možete. Ne zaboravite na organ o kom morate voditi računa.

Da biste pomogli svojoj jetri, evo što biste mogli jesti u narednim danima: kupine, paradajz, svježi mladi maslačak ukoliko ga možete nabaviti i repu. Idite na poljoprivrednu pijacu ili u prodavnicu zdrave hrane i napunite frižider zdravim namirnicama!

BIK

LJUBAV: Svima je potreban manji odmor i oporavak. Današnja astralna energija je od vitalnog značaja za Vas u smislu da Vam pruža mogućnost da se posvetite sebi i odmorite od napornog perioda. Neka dešavanja u prošlosti su Vam oduzela dosta energije, pa s toga je neophodno da odvojite vremena za sebe kako biste se regenerisali. Izolujte se od svih i uživajte.

POSAO: Nastavite tim tempom. Ako kažete da ćete nekoga nazvati, nazovite tu osobu. Ako kažete da ćete nešto učiniti danas, učinite to danas. Drugi prate Vaše postupke.

ZDRAVLJE: Vrijeme je za razgovor o koži. Da li se pravilno brinete o koži? Pijete li dovoljno vode i štitite se od sunca? Zapamtite, vrlo je važno koristiti zaštitni faktor tokom cijele godine. I dok govorimo o tome, u ovom trenutku se preporučujemo Vam masažu tkiva. Topla kupka takođe. Bilo koja vrsta terapije koja Vam prija je neophodna u ovom momentu.

Nastavak na sledećoj strani…