OVAN

LJUBAV: Danas ćete imati priliku da razgovarate sa nekim iz prošlosti ko je je imao veliki uticaj na Vas kada je ljubav u pitanju. Uvidjećete da sada imate mnogo više zajedničkih stvari nego prije.

Jedina stvar koja im se ne dopada kod Vas jeste to što niste spremni na kompromis i umjesto normalnog razgovora Vi težite ka tome da vodite monolog o životu. Riješite ovo i mogli biste biti pravi pobjednik u ovoj situaciji.

POSAO: Vi uvijek nalazite način da se organizujete uslijed informacija koje prikupite. Polako gradite strukturu ili okvir koji odgovara Vašoj situaciji. Vaš pristup je praktičan i jak. Vaši napori će biti nagrađeni.

ZDRAVLJE: Trenutno se odvija sjajan planetarni aspekt koji će Vam pomoći da shvatite kako želite da izgleda Vaša naredna godina. Ako trebate poboljšati svoj zdravstveni režim, iskoristite ovaj tranzit kao prekretnicu.

Obratite pažnju na svoju zdravstvenu praksu i nemojte se zadovoljavati sitnicama. Treba da znate zašto radite ono što radite i šta biste trebali raditi drugačije. Razumijevanjem poboljšavamo naš cilj!

BIK

LJUBAV: Imate priliku da urazumite svog partnera. Ovaj razgovor je od vitalnog značaja i ne možete ga više odlagati, pogotovo jer se čini da Vaš partner shvata određeni problem na potpuno pogrešan način. Sve što trebate učiniti je razjasniti ovu temu, i samim tim ćete i na mnoge druge nejasnoće dobiti odgovor.

POSAO: Vrijeme je da unesete red u svoje ideje. Vrijeme je da se usavršite. Veliki dio Vaše energije je potrošen u posljednje vrijeme jer ste na stotinu strana odjednom. Morate se fokusrat.

ZDRAVLJE: Tjeskoba je nešto što nas sve muči i jedan od njenih okidača može biti pritisak koji sami sebi nametnemo. Zamislite malog jarca na planini, nesiguran u svoj sljedeći korak! Drugi će možda reći da ni od čega ne pravite veliku dramu, ali iznutra osjećate tjeskobu.

Zanemarite ih! Ali, nemojte zanemariti tjeskobu koju osjećate. Treba da stvorite naviku da radite stvari koje oslobađaju napetost i smiruju anksioznost. Odvojite vrijeme da se na neki način opustite i na preventivan način pomognete sebi!

Nastavak na sledećoj strani…