VODOLIJA

POSAO: Skupila se neka gorčina u vama ovih dana. Morate biti jaki. Poslije svega što vas je zadesilo, izaći ćete mnogo jači. Ne prihvatajte pozive za saradnju od osoba koje ne ulivaju povjerenje. Ipakj jedina svijetla tačka u ovim mučnim danima bit će osoba pored vas.

LJUBAV: Što se Vodolija u emotivnim vezama i brakovima tiče, pred vama je još jedan dan kada nećete moći da se opustite u odnosu sa voljenom osobom. Naročito bi početak dana mogao biti zahtjevan i naporan u vezama, jer će se tada lako ispoljavati ljubomora i sumnja a i neka stara problematika bi mogla opet isplivati.

ZDRAVLJE: Zbog stresnih situacija mogući su problemi sa pritiskom.

RIBE

POSAO: Sada vam je najvažnije da vam se isplati ono što radite. Bit ćete opterećeni novcem jer suviše ste dugo u materijalnoj stegnutosti i prosto tražite način da vam bude adekvatno plaćeno za ono oko čega se trudite i „ginete“. Sam kraj novembra može donijeti značajnu saradnju sa strancima.

LJUBAV: Bili slobodni ili ne, ovaj dan svakako obećava mnogo bolja ljubavna dešavanja. Ako ništa drugo, malo ćete se razmrdati, jer ste se u posljednje vrijeme posvetili u potpunosti poslu i zaboravili na sve životne čari. Usamljenima definitivno ovaj dan donosi pravu osobu u život. Privlačenje će biti na prvi pogled i obostrano.

ZDRAVLJE: Pripazite na ishranu i stomak.