STRIJELAC

POSAO: Upustili ste se u vrlo problematičan poduhvat sa osobama čija prošlost nije sjajna. Još uvijek nije kasno da se iz svega toga izvučete bez posljedica. Partner vas je na vrijeme upozoravao na sve to. Samo hrabro. Bolje je miran san nego mnogo novca. Generalno, prilike nisu loše po vas, iako u finansijskom smislu nećete biti u potpunosti zadovoljni.

LJUBAV: Partner vam je našao caku i mnogo bolje uspijeva da vam priđe, i prilagodi se vašim promjenama raspoloženja, koje nažalost, sada niste u mogućnosti da kontrolišete. Smatrate da voljena osoba zaslužuje mnogo više vašeg vremena i prisustva, ali trenutno ne možete da neke lične okolnosti olakšate.

ZDRAVLJE: Pripazite na ishranu, mogući želučani problemi.

JARAC

POSAO: Slijede vam bolje finansijske prilike koje su vam sada toliko važne, jer već u dubini duše počinjete da sumnjate da ćete se izvući iz dugova i materijalnih troškova. Naročito je kraj dana dobar po ovom pitanju, pa taj period koristite da naplatite zaostala potraživanja, ali i da se više angažujete po pitanju dodatnih poslova.

LJUBAV: Slobodni se tokom ovog dana mogu zaljubiti. Osoba koja će privući vašu pažnju najverovatnije ide kroz poslovne okolnosti. Iskrica prepoznavanja ili jedna doza fatalnosti može se javiti već pri prvom vašem kontaktu. Obzirom na to koliko vam je u ovom periodu potrebna ljubav, nije ni čudo što ćete odmah poletjeti.

ZDRAVLJE: Moguće su respiratorne infekcije, prehlade, virusi…

Nastavak na sledećoj strani…