Beautiful smiling woman

OVAN

POSAO: Finansijski momenat će biti dosta stabilniji i biće lakše regulisati neka zaduženja i obaveze koje ćete morati da izmirite da ne bi došlo do pokreatanja zakonske procedure. Rezultati će doći, ali ne preko noći.

LJUBAV: Ovaj dan će vam uzburkati osjećanja i od njega mnogo očekujete a na kraju se završi razočarenjem. Ipak, početak dana mogao bi donijeti blago poboljšanje na emotivnom planu. Ne preostaje vam ništa drugo nego da se naoružate strpljenjem i hrabro prođete kroz sve nedaće.

ZDRAVLJE: Variranje pritiska, glavobolje, problemi s prehladama.

 

BIK

POSAO: Finansijska situacija se dramatično pogoršava i vrijeme je da nešto preduzmete. Tek bi se krajem ovog dana mogao pojaviti neki neznanac i ponuditi vam priliku da nešto zaradite. Ipak, budite na oprezu kakve ćete aranžmane sklopiti. Njegova uloga i nije sasvim jasna.

LJUBAV:Osoba o kojoj niste imali baš sjajno mišljenje će pokazati svoje drugo, bolje lice. To bi mogao biti presudan momenat da se upustite u romantičnu vezu. Opustite se i pokušajte sebi dati priliku te se riješite vašeg negativnog i napadačkog stava.

ZDRAVLJE: Potrudite se da amortizujete stres.

Nastavak na sledećoj strani…