OVAN

LJUBAV: Emocije su Vam promjenjive danas. Na momente ste vrlo sebični što inače nije je karakteristično za Vas. Ovo bi mogao biti sjajan trenutak da se na neko vrijeme odvojite i radite ono što Vas usrećuje. Oboje ćete imati priliku da se oporavite i moći ćete početi ispočetka kada je vaš odnos u pitanju.

POSAO:Danas očekujte pravu sinhornizaciju dešavanja na poslu. Razmišljaćete o jedno osobi, i veoma ćete se začuditi kada Vas ta osoba pozove na telefon u trenutku dok budete mislili o njoj ili njemu. Ova osoba Vam se obratila sa razlogom. Slušajte pažljivo šta će Vam reći.

ZDRAVLJE: Današnji dan nudi priliku da obuzdate svoju potrebu da zadovoljstvo tražite u mnogim stvarima. Pokušajte biti zadovoljni svojm trenutnim izgledom.

Ovo nezadovoljstvo se može odraziti na mnoga druga područja u Vašem životu. Prihvatanjem sebe je nešto čime se bavimo cijeli život i treba da budete otvoreni po tom pitanju. Današnji planetarni aspekt dana pomoći će Vam da uvidite pravu istinu.

BIK

LJUBAV: Očekujte divan dan. Međutim, pokušajte se ne stresirati previše ukoliko neko od Vas bude zahtijevao da budete iskreni u vezi sa nekim problemom. Ta osoba je veoma tanka sa živcima. Kada razgovarate sa voljenom osobom, pažljivo pristupajte teškim temama. Ili još bolje, pustite ih na miru neko vrijeme i pustite da se strasti smire.

POSAO: Ljudi su nervozni i lakomisleni danas. Nemojte se baviti ovom negativnom energijom. Što više palite vatru tračevima i ružnim riječima, biće Vam sve gore. Morate prekinuti ovaj ciklus samouvjerenim i uzdignutim stavom.

ZDRAVLJE: Današnja energija Vas podtiče da razmislite o stvarima u kojima užiavte i koje Vas čine srećnim. Zapišite na papir neke od svojih omiljenih namirnica, stvari koje volite da radite i razmislite o načinima na koje zavisite od svog tijela.

Ovo je odlično vrijeme za razmišljanje o onome što ne smijemo uzeti zdravo za gotovo. Vaše tijelo je Vaše najvrjednije zemaljsko dobro. Postoje li stvari koje ste zanemarili? Kako ćete to ispraviti?

Nastavak na sledećoj strani…