Foto:pixabay

OVAN

POSAO: Ne morate svima da pričate šta vas muči na poslu. Ono što je bitno je da ćete od ovog mjeseca da imate manje problema, naročito od druge nedjelje. Tako ćete da smanjite pritisak u svom životu. Ne pozajmljujte novac drugim ljudima.

LJUBAV: Zabavljajte se ovog mjeseca i uživajte u ljubavi. Veoma ste romantični. Ne dozvolite da Vam se neko miješa u odnos sa voljenom osobom. Trebalo bi da pokušate da uskladite obaveze sa partnerom, pošto može da dođe do problema ako sve ne uradite kako bi trebalo. Ako ste slobodni, moguća je avantura, ali i novo poznanstvo. Imaćete volju za novom vezom, ništa neće teško da vam pada.

ZDRAVLJE: Odlično ćete da se osjećate tokom cijelog marta i imaćete višak energije.

BIK

POSAO: Na poslu mogu da se pojave manji problemi, samo je važno da sve radite na vrijeme. Drugi ljudi mogu biti od velike pomoći, ali izbjegavajte bilo kakvu raspravu. Bitno je da ne pretjerujete sa obavezama koje preuzimate na sebe. Držite se plana rada. Saradnja sa kolegama može da bude uspješna, ali morate da budete malo brži nego što ste navikli. Nije vreme za preterano i olako trošenje novca.

LJUBAV: Strastveni ste ovog mjeseca. Konačno ćete se posvetiti privatnom životu. Neka osoba koju odavno znate vam daje neke znake da joj se dopadate. Trebalo bi da preduzmete neke korake da ostvarite vezu. Venera u vašem polju prijateljstava vam pomaže da lakše ostvarite vezu. Dobra komunikacija sa partnerom može da riješi dosta problema. Poboljšaće se odnos sa partnerom, ali probudite strast u vezi.

ZDRAVLJE: Ne prejedajte se ovog mjeseca. Mogući su problemi sa varenjem, vrijeme je za dijetu.

Nastavak na sledećoj strani…