OVAN

LJUBAV: Danas se možete prepustiti svom omiljenom hobiju, tj voditi debate na razne teme. Imate priliku razgovarati o svojim emocijama prema partneru, ali ćete takođe razgovarati o problemu iz prošlosti koji Vas je proganjao. Pronađite smisao u svemu ovome.

POSAO: Danas ćete se teško nositi sa neočekivanom energijom koja Vas okružuje. Ostanite pribrani i budite otvoreni za različite mogućnosti. Vaša fleksibilnost je ključna za održavanje zdravog razuma tokom iznenađujućih situacija koja će se desiti tokom dana.

ZDRAVLJE: Ovaj period se odnosi na transformaciju. Iskoristite trenutnu planetarnu konfiguraciju kao sigurnosnu mrežu za emocionalne promjene koje su Vam potrebne. Pokušajte odvojiti kukolj od žita i skoncetrišite se na odnose koji Vam prijaju. Isto tako, jedite ono što Vam daje snagu, a ne ono što Vam oduzima istu. Odmor je za Vas imperativ kada živite punom parom.

BIK

LJUBAV: Govoriti o stvarima koje volite može biti jako neugodno danas. Obožavate posao, pa čak i kada ste na odmoru i volite svoje organizacijske sposobnosti. Vjerujemo da ćete se danas odmoriti od posla kako biste se posvetili mnogo bitnijim stvarima u ovom momentu. Morate se prepustiti energiji i uživati.

POSAO: Nedavno kupljena tehnologija za posao ne radi onako kako ste očekivali. Strpljenje će biti ključna vrlina u rješavanju problema sa računarom, kvara na kameri i kvarova na autu. Pokušajte biti nasmijani kroz cijelu ovu situaciju. Ako to ne učinite, ovaj dan će biti mnogo gori nego što nužno mora biti.

ZDRAVLJE: Dopustite da Vas vodi energija današnjeg planetarnog poravnanja. Ako pazite kako se ophodite prema ljudima, porodici, prijateljima, kolegama ili potencijalnim partnerom, uvidjećete da to radite vodeći se intuicijom.

Drugim riječima, vjerovanje svojim instinktima je ključna stvar za Vas. Da biste ojačali svoju intuiciju, pridržavajte se redovnog rasporeda vježbi i meditirajte o svojim zdravstvenim ciljevima dok vježbate. To će pomoći da povežete namjeru sa Vašim sposobnostima.

Nastavak na sledećoj strani…