https://www.tiktok.com/@haydenkristal/video/6936222624775294213?referer_url=https%3A%2F%2Fm.cdm.me%2F&referer_video_id=6936222624775294213&is_copy_url=1&is_from_webapp=v1

Kada je Hajden Kristal prije pet godina dovela Bitsi kući, njen otac Stiv imao je nekih nedoumica. Brinuo se o tome kakav će život imati gluvo i slijepo štene i hoće li se moći samo snalaziti, ali njegove brige prestale su čim je pas osvojio njegovo srce.

Bitsi je daleko od bespomoćnog psa. Proputovala je cijelu zemlju i bavila se raznim aktivnostima poput planinarenja i vožnje kanuom.

“Bitsyije najslađi, najprijateljskiji, najljubazniji i najodaniji pas na svijetu”, rekla je Hajden.

“Odvažna je i drska i voli avanturu!”

Zbog koronavirusa Bitsi i Hajden nisu mogle više putovati, a najteže im je pala razdvojenost od porodice i njenog oca.

Nakon godinu dana Bitsi je konačno dobila priliku da se ponovo vidi s vlasnikom, ali Hajden je brinula kako će reagovati budući da već dugo nije imala interakciju s njim.

Njihov ponovni susret odlučila je da snimi, a prizor je bio toliko dirljiv da je postao hit nakon što je video objavila na TikToku. U videu se može vidjeti kako Bitsi nije zaboravila svog vlasnika. Odmah mu je potrčala u zagrljaj i njenoj sreći nije bilo kraja.

“Čim ga je namirisala, poludjela je od sreće. Još jednom je Bitsi dokazala da su sposobnosti koje ima daleko impresivnije od onih koje nema”, zaključila je vlasnica.