Denzel Washington je učinio predivno djelo za beskućnika kojeg je sreo uz cestu. To nije prvi put kako je Denzel pokazao svoju velikodušnost i Isusovu ljubav drugima.

Denzel Washington, praktični kršćanin, glumac, redatelj i producent radi u glumačkoj industriji preko 40 godina.

U devedesetima je navodno razmatrao da postane propovjednik, no Bog ga je pozvao da ostane aktivan u filmskoj industriji.

„Dio mene još uvijek govori: ‘Denzel, možda trebaš propovijedati. Možda još uvijek činiš kompromis’. Imao sam priliku glumiti velike ljude te propovijedati kroz njihove riječi. Talent koji sam dobio uzimam za ozbiljno i želim ga iskoristiti za dobro“, rekao je Denzel.

65-godišnji kršćanin je nedavno završio u vijestima nakon što je pomogao čovjeku u opasnosti. Vozio se je Hollywoodom kada je vidio beskućnika na cesti, jako blizu prometu. Denzel se zaustavio kako bi mu pomogao.

 

Denzel je ostao s njim dok nisu stigli policajci koji su tada smirili situaciju. Dao je muškarcu sendvič i masku za lice.

To nije prvi put kako je Denzel pokazao svoju velikodušnost i Isusovu ljubav drugima. Njegova supruga Pauletta Pearson i on već desetljećima doniraju mnogim organizacijama te su pomogli mnogima promijeniti živote.

Denzel je tako ispunio poziv da bude ruke i noge Isusa i da pokazuje Isusovu ljubav potrebitima diljem svijeta. Zaista je divno vidjeti slavne osobe da koriste svoju slavu i bogatstvo kako bi pomogli siromašnima i bolesnima u svijetu.

Izvor