ZABRANA izlaska starijim osobama bila je jedna od prvih mjera koje je Srbija uvela s ciljem borbe protiv širenja koronavirusa, no prema pisanju srpskih medija, čini se kako upravo ta kategorija najmanje mari za zabrane pa upravo penzioneri dobivaju najviše prijava jer izlaze kad ne bi smjeli.

No uvijek ima i onih koji doskoče pravilima, a fotografija jednog takvog djeda pojavila se na Twitteru i mnoge nasmijala. “Moj djed je jako lud u svojim idejama – upravo se lijepo obukao, stavio šešir i naočale kao Blues Brothers i popeo se na pločice da preko ograde pije rakijicu sa susjedom”, napisala je djevojka iz Srbije na Twitteru.

Katarina Đo@intelektualnost

moj deda (65) je jako lud u svojim idejama upravo se lepo obukao natakao šešir i naočare kao blues brothers i popeo se na pločice da preko plota pije rakijicu sa komšijom

Prikaži sliku na Twitteru
Pogledajte druge tweetove korisnika/ce Katarina Đo

“Mentalno zdravlje je jako važno… da se ostane normalan”, “Pa kad ne može na ulicu…”, “Genijalni su”, neke su od reakcija. Inače, mlada žena na Twitteru dodala je kako se njezin djed nalazi u dvorištu.

 

Izvor:index.hr