Ovaj test predviđa šta vas čeka u novoj godini U ovom testu postoji devet vrsta stabala, a vi treba da odaberete ono koja vas najviše zanima.

VRBA

Vi ste veseli i zabavni. Mnogi bi ljudi rekli da ste vi život okupljanja. Tražite nešto zabavno i novo, a iscrpljujući dnevni rasporedi su nešto što  ne volite. U novoj godini ćete na kraju pronaći ono što ste tražili.

KESTEN

Vi ste sentimentalisti, vizionari i osoba koja se nada. Obično uzimate svoje fantazije i vjerujete da će svi biti sposobni da rade bez obzira na to što drugi trebaju reći u vezi s tim. Vi ste duhovni i instinktivni i shvatate ono što je izuzetno bitno i vrijedi se boriti za životom. U novoj godini ćete se povezati s čovekom koji je jednako vizionar poput tebe.

BRIJEST

Vi ste izuzetno instinktivni. Vi postavljate svoje životne ciljeve visoko i tačno znate šta je i šta nije opravdano bez obzira na priliku. Nova godina će vam predstaviti muškarca koji je u osnovi isti kao i vi, neko ko voli slične stvari.

BREZA

Mirna izolacija je nešto što cijenite. Postoje dani kada želite samo mir i to čini vaš život važnijim i ugodnijim. U novoj godini će naići neko ko će nastojati da vas izbaci iz vaše ravnoteže. Bez obzira na to da li će vam život postati jedinstveniji i naići ćete na nove stvari, sporazum će biti još uvijek prisutan.

Nastavak na sledećoj strani…