OVAN

LJUBAV: Doći će do sukoba mišljenja između Vas i Vašeg partnera. Nedavni nesporazum je učinio svoje i sada ste udaljeni jedno od drugog i razgovarate samo o nužnim stvarima. Ali ako vam oboma stalo do ovog odnosa, moraćete premostiti taj jaz i napraviti prvi korak ka pomirenju. Razgovor je jedini način na koji možete riješiti ove probleme.

POSAO: Budite konzervativniji sa svojim novcem. Budite svesniji na šta trošite svoj novac, posebno na poslu. Umjesto da svaki dan naručujete hranu za ponijeti za ručak, počnite nositi svoju hranu od kuće. Dnevne ušteda na ovaj način je mala, ali vremenom se zbroji dosta novca na taj način.

ZDRAVLJE I SAVJET: Većinu vremena znate šta želite, ali ste skloni tome da mijenjate svoje ciljeve i na taj način remetite balans. Razmislite o tome da napravite večeru u svom domu za sebe i Vama bliske ljude i za promjenu se opustite i dopustite da Vas upoznaju u drugom svjetlu!

Ovo Vam u početku može djelovati zastrašujuće, ali ćete ih dotaknuti svojom otvorenošću, a dani i sedmice koji dolaze će biti sve bolji u smislu komunikacije. Dok ste već kod toga, skuhajte nešto što Vas opisuje kao osobu.

Nastavak na sledećoj strani…